Αλόνσο: «Η Φεράρι μπορεί τον τίτλο»

Αισιόδοξος σχετικά με την πορεία της Φεράρι στο φετινό πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα εμφανίστηκε ο Φερνάντο Αλόνσο, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ευρωπαϊκού γκραν πρι της Βαλένθια.

Αισιόδοξος σχετικά με την πορεία της Φεράρι στο φετινό πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα εμφανίστηκε ο Φερνάντο Αλόνσο, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ευρωπαϊκού γκραν πρι της Βαλένθια. Η ιταλική κατασκευάστρια εταιρία δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περασμένη σεζόν, όπως και την τρέχουσα, αλλά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος η «σκουντερία» βελτιώθηκε αισθητά και διεκδίκησε τον τίτλο στους οδηγούς μέχρι τον τελευταίο αγώνα, στο Άμπου Ντάμπι, όταν ένα λάθος στη στρατηγική στέρησε από τον Αλόνσο τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του. «Πιστεύω ότι χρειάζεται να έχουμε το καλύτερο αυτοκίνητο. Αν το έχουμε, μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, γιατί υπάρχει πολύς χρόνος και αρκετές πίστες ακόμη. Αν είμαστε πέμπτοι ή έκτοι, όπως είμαστε συνήθως, είναι δύσκολο, γιατί δεν μπορείς να κινηθείς στον ρυθμό των άλλων» τόνισε αρχικά ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Στη συνέχεια, ο Αλόνσο αναφέρθηκε στα επτά γκραν πρι που έχουν διεξαχθεί φέτος, στα οποία, όπως τόνισε, «έχω κάνει τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου», ενώ ζήτησε περισσότερη δουλειά από όλους μέσα στην ομάδα. «Παρά τους επτά αγώνες, που πιστεύω ότι έκανα τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου, φαίνεται ότι αυτή η σεζόν ήταν πολύ κακή μέχρι τώρα. Είμαστε Φεράρι και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε σε κάθε πίστα, ωστόσο πρέπει να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας και να δουλέψουμε πιο σκληρά, για να μειώσουμε την ψαλίδα στο κοντινό μέλλον» ήταν τα λόγια του 29χρονου Ισπανού.

Μετά από επτά αγώνες, η «σκουντερία» βρίσκεται στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, έχοντας διαφορά 154 βαθμούς από την πρώτη Red Bull. Ο Ισπανός «πιλότος» είναι πέμπτος με 69 βαθμούς, τη στιγμή που πρωτοπόρος στην κατάταξη των οδηγών είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ με 161 πόντους. Η τελευταία νίκη που σημείωσε η Φεράρι ήταν τον περασμένο Οκτώβριο στη Νότια Κορέα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.