Δεν κινδυνεύει ο Πέρες

Μετά την σφοδρή σύγκρουση που είχε στα δοκιμαστικά του Γκραν πρι του Μονακό μένει σταθερή η κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Πέρες.

Μετά την σφοδρή σύγκρουση που είχε στα δοκιμαστικά του Γκραν πρι του Μονακό μένει σταθερή η κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Πέρες.

Μάλιστα είχε ως συνέπεια και τη διακοπή των χρονομετρημένων δοκιμαστικών για διάστημα περίπου 40 λεπτών. Ο νεαρός πιλότος, έχασε τον έλεγχο του μονοθέσιου της Ζάουμπερ-Φεράρι, ακολούθησε σφοδρή σύγκρουση και χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για έως ότου απεγκλωβιστεί. Ο Μεξικανός οδηγήθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο “Princess Grace” προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η κατάστασή του είναι σταθερή, έχει τις αισθήσεις του και μπορεί να μιλάει, ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως «ενθαρρυντική». Έχει υποστεί διάσειση, ενώ τραυματίστηκε στο μηρό, αλλά ευτυχώς γι΄ αυτόν δεν έχει κάποιο κάταγμα. Οι εξετάσεις που έκανε δεν διέγνωσαν περαιτέρω τραυματισμούς, ενώ θα παραμείνει κλινήρης όλη τη νύχτα, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Με ανακοίνωσή της, η κατασκευαστική εταιρεία αναφέρει: «Πληροφορηθήκαμε με μεγάλη ανακούφιση τα νέα ότι ο Σέρχιο Πέρες δεν έχει κάτι το σοβαρό μετά το βαρύ ατύχημα που είχε λίγο πριν ολοκληρωθούν τα επίσημα δοκιμαστικά του γκραν πρι του Μονακό. Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται και η ομάδα θα ενημερώσει τα μέσα ενημέρωσης μόλις έχει κάτι νεότερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.