Φινάλε με το γκραν πρι της Ινδίας

Ο Μπέρνι Έκλστόουν δήλωσε ότι η σεζόν μπορεί να ολοκληρωθεί με το γκραν πρι της Ινδία.

Ο Μπέρνι Έκλστόουν δήλωσε ότι η σεζόν μπορεί να ολοκληρωθεί με το γκραν πρι της Ινδία.

Ο Μπέρνι Έκλστοουν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το ινδικό γκραν πρι να μετατεθεί για τον Δεκέμβριο και το τέλος της χρονιάς στη Φόρμουλα 1, εάν τελικά διεξαχθεί φέτος ο αγώνας στο Μπαχρέιν. «Ναι, το εξετάζουμε» δήλωσε σήμερα ο εμπορικός διευθυντής του πρωταθλήματος στο πρακτορείο Reuters, στο περιθώριο του ισπανικού γκραν πρι, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αλλαγής ημερομηνίας, με τον αγώνα στο Μπαχρέιν να πάρει τη θέση αυτού στην Ινδία, που είναι προγραμματισμένος για τις 30 Οκτωβρίου.

«Όλα είναι δυνατά. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε (σ.σ. να μεταθέσουμε τον αγώνα στο Δελχί για το τέλος της σεζόν), ναι» συνέχισε ο 80χρονος Βρετανός, για να καταλήξει: «Δεν είμαι σίγουρος αυτή τη στιγμή τι θα κάνω. Όλα είναι στον αέρα. Δεν έχω αποφασίσει γι’ αυτό. Θα δούμε αν πρέπει να πάμε στο Μπαχρέιν».

Το πρώτο ινδικό γκραν πρι πρόκειται να διεξαχθεί κοντά στο Νέο Δελχτί, ενώ στο Άμπου Ντάμπι και τη Βραζιλία είναι προγραμματισμένο να λάβουν χώρα οι τελευταίοι δύο αγώνες της χρονιάς. Στο Μπαχρέιν επρόκειτο να ανοίξει στις 13 Μαρτίου η «αυλαία» του φετινού πρωταθλήματος της Φόρμουλα Ένα, ωστόσο ο αγώνας αναβλήθηκε, λόγω των αναταραχών που ξέσπασαν τον Φεβρουάριο στο κρατίδιο του Περσικού Κόλπου και οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 29 άνθρωποι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.