Ατυχημα είχε ο Φέτελ

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα, Σεμπάστιαν Φέτελ, τράκαρε το μονοθέσιο της Red Bull εξαιτίας της βροχής στις ελεύθερες δοκιμές στην Κωνσταντινούπολη για το Τουρκικό Γκραν Πρι.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα, Σεμπάστιαν Φέτελ, τράκαρε το μονοθέσιο της Ρεντ Μπουλ εξαιτίας της βροχής στις σημερινές ελεύθερες δοκιμές στην Κωνσταντινούπολη για το Τουρκικό Γκραν Πρι.

Ο 23 χρόνος Γερμανός έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του στην έξοδο της όγδοης στροφής της πίστας και κατέληξε στον προστατευτικό φράχτη . Ο Φέτελ δεν έπαθε τίποτα από την σύγκρουση, αλλά το μονοθέσιο υπέστη σοβαρές ζημιές. Αμέσως διεκόπησαν οι ελεύθερες δοκιμές και καθαρίστηκε η πίστα από τα συντρίμμια.

Ο Φέτελ δήλωσε στην ομάδα του, μέσω της ενδοεπικοινωνίας, σχετικά με το ατύχημα: «Είχε νερό στη έξοδο της στροφής και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».

Ο Φερνάντο Αλόνσο με Φεράρι ήταν αυτός που έκανε τον καλύτερο χρόνο σε αυτές τις ελεύθερες δοκιμές με 1 λεπτό και 38,670 δευτερόλεπτα, ενώ δεύτερος ήταν ο Νίκο Ρόσμπεργκ και τρίτος ο Μίκαελ Σουμάχερ, με Μερτσέντες και οι δύο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας