Κωπηλασία: Στην 5η θέση της δικώπου το δίδυμο των Κυρίδου-Μπούρμπου (vids)

Η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου δεν μπόρεσαν να κάνουν ανάλογη εμφάνιση με αυτή του ημιτελικοί και έμειναν στην 5η θέση στον τελικό της δικώπου άνευ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το πάλεψαν παρά το κακό ξεκίνημα αλλά ήταν δύσκολο να κάνουν την ανατροπή και να πλασαριστούν στις θέσεις των μεταλλίων. Ο λόγος για τις Κυρίδου/Μπούρμπου, οι οποίες τερμάτισαν πέμπτες στον τελικό της δικώπου με χρόνο 6:57.11.

Θυμίζουμε ότι το ελληνικό πλήρωμα είχε τερματίσει πρώτο στην ημιτελική του σειρά με παγκόσμιο μάλιστα ρεκόρ, το οποίο κατέρριψαν στην δεύτερη ημιτελική σειρά οι Νεοζηλανδές. Οι αθλήτριες δηλαδή που σήμερα (29/07) κυριάρχησαν και με 6:50.19 πήραν το χρυσό μετάλλιο.

Οι ελληνίδες έμειναν πίσω από τα πρώτα μέτρα της κούρσας και δεν μπόρεσαν, παρά την μεγάλη προσπάθεια τους, να κάνουν μία αντεπίθεση ανάλογη με του ημιτελικού, όταν κατάφεραν στα τελευταία 500 μέτρα να βρεθούν στην πρώτη θέση, τερματίζοντας στην πέμπτη με χρόνο 6:57.11.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Ρωσίδες Βασιλίσα Στεπάνοβα/Έλενα Οριανμπίσκαγια (6:51.45) και το χάλκινο μετάλλιο οι Κάλειφ Φίλμερ και Χίλαρι Γιάνσενς (6:52.10) από τον Καναδά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.