Άτυχος ο Χαγκίνο

Ο Ιάπωνας Κοσούκε Χαγκίνο τέθηκε «νοκ άουτ» από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθεί το διάστημα 24 Ιουλίου-9 Αυγούστου στο Καζάν της Ρωσίας, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων "Kyodo News".

Ο Ιάπωνας Κοσούκε Χαγκίνο τέθηκε «νοκ άουτ» από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθεί το διάστημα 24 Ιουλίου-9 Αυγούστου στο Καζάν της Ρωσίας, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων “Kyodo News”. Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στα 400 μέτρα μικτή ατομική γλίστρισε καθ’ οδόν για την προπόνησή του και υπέστη κάταγμα στον αγκώνα.

Ο 20χρονος κολυμβητής τραυματίστηκε στη Γαλλία, όπου προετοιμαζόταν για το μεγάλο «ραντεβού» του υγρού στίβου, και επέστρεψε στο Τόκιο, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν το μέγεθος του τραυματισμού. «Αυτό είναι ακόμη πιο λυπηρό, επειδή η φόρμα μου γινόταν όλο και καλύτερη» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Χαγκίνο και συμπλήρωσε:

«Λυπάμαι πολύ για όλους εκείνους, οι οποίοι με υποστήριξαν». Η απουσία του Χαγκίνο είναι ακόμη ένα «πλήγμα» για το Παγκόσμιο, το οποίο θα χάσουν μεταξύ άλλων ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στα 200 και στα 4Χ100 ελεύθερο, Γιανίκ Ανιέλ (ασθένεια), ο Μάικλ Φελπς (τιμωρία) και ο Παρκ Τάε-χουάν (αποκλεισμός για ντόπινγκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.