Υπολογίζει τον Γιαννιώτη ο Λουρτς

Το όνομα του Σπύρου Γιαννιώτη ήταν το πρώτο που βγήκε από το στόμα του Τόμας Λουρτς, όταν ρωτήθηκε για τους βασικούς αντιπάλους στον αγώνα κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα.

Το όνομα του Σπύρου Γιαννιώτη ήταν το πρώτο που βγήκε από το στόμα του Τόμας Λουρτς, όταν ρωτήθηκε για τους βασικούς αντιπάλους στον αγώνα κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, που θα γίνει στη λίμνη Σερπεντάιν, στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου. Ο 33χρονος Γερμανός έχει έρθει στη βρετανική πρωτεύουσα με μόνο στόχο να κερδίσει το μόνο που λείπει από το πλούσια παλμαρέ του, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, όμως γνωρίζει ότι έχει δύσκολους αντιπάλους και φυσικά μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής.

«Στους Ολυμπιακούς Αγώνες υπάρχουν πάντα καλοί κολυμβητές. Τους σέβομαι όλους, δεν θα είναι εύκολο να τους νικήσω. Ο Σπύρος (σ.σ. Γιαννιώτης), οι δύο Ρώσοι (σ.σ. Μπολσακόφ και Ντιάτσιν), ο Ιταλός (Κλέρι), είναι πολύ καλοί», δήλωσε ο Λουρτς, που μαζί με τον Γιαννιώτη θεωρούνται τα φαβορί του αγώνα των 10χλμ.

Πάντως, ακόμη και ο Γερμανός έδειξε προβληματισμένος από τη θερμοκρασία του νερού και της ατμόσφαιρας στο Λονδίνο, έστω κι αν ο ίδιος είναι πιο συνηθισμένος σε τέτοιες συνθήκες. Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί τις επόμενες ημέρες, όμως η θερμοκρασία του νερού στη λίμνη Σερπεντάιν δύσκολα θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.