Δράκου: «Είμαι μόνη με τον προπονητή μου»

Γλυκόπικρη γεύση αφήνει στη Νόρα Δράκου η παρθενική συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πρόκριση στους «16» των 50μ.

Γλυκόπικρη γεύση αφήνει στη Νόρα Δράκου η παρθενική συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πρόκριση στους «16» των 50μ. ελεύθερο αποτελεί αναμφίβολα σημαντική επιτυχία για την 20χρονη κολυμβήτρια, η οποία ήθελε όμως κάτι καλύτερο στον αποψινό ημιτελικό από το 25.28 και τη 16η θέση.
«Το πρωί ήμουν περισσότερο αγχωμένη, απλά τώρα σφίχτηκα και δεν κολύμπησα καλά, ενώ δεν μου βγήκε σωστά κι ο τερματισμός», εξήγησε η πρωταθλήτρια του ΝΟ Πατρών, που είχε σαφώς μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό της, όπως είχε πει από το πρωί (όταν έκανε 25.13). «Είναι σημαντική η συμμετοχή σε έναν ημιτελικό Ολυμπιακών Αγώνων, απλά μου αφήνει μία πικρή γεύση, γιατί ξέρω ότι μπορούσα να πάω πιο κάτω. Τέλος πάντων, η χρονιά κλείνει καλά για μένα και φεύγω από το Λονδίνο με πάρα πολλές εμπειρίες. Ολη αυτή η διαδικασία με έκανε καλύτερη σαν αθλήτρια και σαν άνθρωπο, είδα πώς λειτουργούν οι μεγάλοι αθλητές. Η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοιους αγώνες κι εγώ δεν την έχω», συμπλήρωσε η Δράκου, που είχε όμως κι άλλα να πει;
«Αν δεν είχα όνειρα και στόχους δεν θα ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή. Δεν έχω από πουθενά βοήθεια, είμαι μόνη με τον προπονητή μου και δέκα ανθρώπους που με στηρίζουν. Προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα και κυνηγάμε τα όνειρά μας και τους στόχους μας. Αυτό είναι αρκετό για εμάς, δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο», τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που για μεγάλο χρονικό διάστημα το χειμώνα έκανε προπονήσεις σε κρύα πισίνα, επειδή το κολυμβητήριο της Πάτρας δεν είχε θέρμανση.
Στα 20 της, η Δράκου θα μπορούσε να σκέφτεται από τώρα τους Ολυμπιακούς του Ρίο, όμως το μυαλό της δεν πηγαίνει τόσο μακριά: «Πολλά χρόνια ως τότε, δεν ξέρω τι θα γίνει. Κοιτάμε μόνο για του χρόνου, έχω ήδη το όριο για το Παγκόσμιο της Βαρκελόνης και σιγά-σιγά. Να είμαστε καλά κι όλα τα άλλα μπροστά μας είναι».
Μακράν ταχύτερη των ημιτελικών ήταν η Ρανόμι Κρομοβιτζότζο από την Ολλανδία, η οποία έκανε 24.07 και μόνο αν… ακυρωθεί θα χάσει το χρυσό στον αυριανό τελικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.