Δράκου: “Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε”

Η Δράκου πέτυχε το μεγάλο της στόχο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως τόνισε μετά την πρόκριση της στα ημιτελικά...

Η Δράκου πέτυχε το μεγάλο της στόχο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως τόνισε μετά την πρόκριση της στα ημιτελικά…

Η Δράκου ήρθε γεμάτη αγωνία στη μικτή ζώνη και έμαθε από το ΑΜΠΕ ότι είχε ήδη περάσει (ήταν όγδοη εκείνη τη στιγμή κι ενώ απέμενε μόνο μία σειρά). «Ο πρώτος στόχος και μεγάλος επιτεύχθηκε. Εκανα έναν καλό χρόνο, πολύ κοντά στο ρεκόρ μου, χωρίς να κολυμπήσω στο μάξιμουμ. Νομίζω ότι μπορώ να κολυμπήσω καλύτερα το απόγευμα. Θέλω ένα χρόνο κάτω από 25 δευτερόλεπτα, αν και το θεωρώ δύσκλο να μπω τελικό», δήλωσε η νεαρή πρωταθλήτρια.

Σε ερώτηση για τον προγραμματισμό που είχε κάνει για τη φετινή χρονιά, με δεδομένο ότι στο Ευρωπαϊκό του Ντέμπρετσεν δεν πήγε όσο καλά θα περίμενε κανείς, η Δράκου είπε: «Η αλήθεια είναι ότι φορμαρίστηκα για το Ευρωπαϊκό, όχι όμως όπως τώρα. Ο στόχος μου από την αρχή της χρονιάς ήταν τα 50μ. ελεύθερο στους Ολυμπιακούς. Στο Ντέμπρετσεν δεν βρέθηκα σε καλή κατάσταση, αλλά συμβαίνουν αυτά. Αν καταφέρω εδώ να βγάλω έναν καλό χρόνο, τότε θα είμαι πολύ ευχαριστημένη και η χρονιά θα είναι επιτυχημένη».

Το χαμόγελο δεν έφυγε από το πρόσωπο της Νέρι Νιαγκουάρα παρά τον αποκλεισμό. Παραδέχθηκε πάντως ότι αισθάνεται κάπως απογοητευμένη, αφού ήταν μέσα στις δυνατότητές της η πρόκριση στον ημιτελικό (στο Ντέμπρετσεν είχε κάνει 24.93). «Δεν ένιωθα πολύ καλά από τις πρώτες ημέρες. Δεδομένου του πώς ένιωθα, η κούρσα πήγε αρκετά καλά, ήθελα όμως κάτι καλύτερο και την πρόκριση στον ημιτελικό, που δεν ήταν εκτός δυνατοτήτων. Δεν ήρθε και με στενοχωρεί λίγο, αλλά δεν πειράζει. Τουλάχιστον αυτή την κούρσα την ευχαριστήθηκα, γιατί στο 100άρι με την ατυχία που είχα με τα γυαλάκια δεν μπόρεσα να το ευχαριστηθώ».

Η 29χρονη πρωταθλήτρια μίλησε στο ΑΜΠΕ και την επιστροφή της στις πισίνες, μετά από σχεδόν εξαετή απουσία, και ξεκαθάρισε ότι γύρισε για να… μείνει: «Όταν επέστρεψα φέτος, δεν περίμενα ούτε το μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό, ούτε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς. Ξεκίνησα απλά να κολυμπάω, να προπονούμαι και να απολαμβάνω κάτι που κάποια στιγμή με κούρασε και με κόρεσε. Δεν επέστρεψα για να αποδείξω κάτι, αλλά μόνο για να το ευχαριστιέμαι και αυτό κάνω. Το γεγονός ότι για ακόμη μία φορά σε Ολυμπιακούς είναι πολύ σημαντικό. Πρώτα ο Θεός, θα κολυμπήσω και του χρόνου και βλέπουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.