Δρυμωνάκος: «Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω»

Πολύ κοντά στην απόφαση να σταματήσει την καριέρα του δήλωσε ότι βρίσκεται ο Γιάννης Δρυμωνάκος, λίγο μετά την ολοκλήρωση των ημιτελικών στα 200μ. πεταλούδα, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Πολύ κοντά στην απόφαση να σταματήσει την καριέρα του δήλωσε ότι βρίσκεται ο Γιάννης Δρυμωνάκος, λίγο μετά την ολοκλήρωση των ημιτελικών στα 200μ. πεταλούδα, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Ο Ελληνας πρωταθλητής, ο οποίος κατετάγη 15ος στο σύνολο με 1:58.05, είπε πάντως ότι η απόφαση του δεν είναι οριστική και παρέπεμψε σε τελικές ανακοινώσεις το φθινόπωρο, αφού πρώτα ξεκουραστεί και ηρεμήσει.
«Θα ξεκουραστώ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, το πιο πιθανό είναι να μη βρίσκομαι στην Ισπανία (σ.σ. στο Παγκόσμιο της Βαρκελόνης, το επόμενο καλοκαίρι), αν και τα όρια τα έχω πιάσει. Αν θα επιστρέψω, δεν το ξέρω. Δεν έχω κουραστεί από την κολύμβηση, αλλά από το να στερούμαι πράγματα για να είμαι σε αυτό το επίπεδο. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι την ανάγκη να ηρεμήσω και να κοιτάξω κάποια άλλα πράγματα. Πήρα επιτέλους το πτυχίο μου, οπότε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κοιτάξω το επαγγελματικό μου μέλλον. Θα ηρεμήσω, θα ξεκουραστώ και τον Σεμπτέμβριο-Οκτώβριο θα πω κάτι οριστικό», υπογράμμισε ο Δρυμωνάκος, προσθέτοντας ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει γενικά το χώρο της κολύμβησης. «Νιώθω πια σαν αμφίβιο!», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Ελληνας πρωταθλητής θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένειά του, το Δήμο Τρίπολης για την οικονομική υποστήριξη που του παρείχε και στάθηκε ιδιαίτερα στη συνεργασία με τον προπονητή του, Δημήτρη Δαμασιώτη. «Από την πρώτη στιγμή που είμαστε μαζί δεθήκαμε, τον αγάπησα και με αγάπησε το ίδιο. Επαιξε καθοριστικό ρόλο όταν με ανέλαβε (σ.σ. μετά την τιμωρία του για την υπόθεση ντόπινγκ). Για μένα είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα και από τους καλύτερους στον κόσμο. Το να μπορείς να φέρεις έναν αθλητή, μετά από μία τέτοια περιπέτεια, σε τόσο υψηλό επίπεδο, ελάχιστοι προπονητές στο χώρο της κολύμβησης μπορούν να τα καταφέρουν».
Ο Δρυμωνάκος έκανε αναφορά και σε ένα μήνυμα που πήρε το πρωί (χωρίς να αποκαλύψει τον αποστολέα), το οποίο του έλεγε να απολαύσει στον ημιτελικό την κάθε χεριά που θα κάνει. «Είμαι συγκινημένος, γιατί κλείνει ένας κύκλος. Είμαι από 5 χρονών στις πισίνες, από 16 ετών στην εθνική ομάδα, τόσα χρόνια βρίσκομαι στο νερό και δεν ξέρω πόσο καιρό θα αντέξω έξω από αυτό».
Οσο για την κούρσα, ο 28χρονος πρωταθλητής δεν είχε να πει πολλά: «Ηρθα απλά να χαρώ μια απογευματινή κούρσα σε Ολυμπιακούς, κάτι που δεν είχα ζήσει ποτέ στην καριέρα μου. Οι δυνάμεις μου με εγκατέλειπαν, αλλά το πάλεψα όσο μπορούσα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.