Βαν ντερ Μπεργκ: “Η χειρότερη ίωση που έχω βιώσει”

Παρά τους δυνατούς του πνεύμονες ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης της κολύμβησης μίλησε για την ταλαιπωρία που περνά εξαιτίας του COVID-19!

Ο Κάμερον Βαν ντερ Μπεργκ, ένας εκ των κορυφαιων κολυμβητών του πλανήτη και χρυσός Ολυμπιονίκης έχει προσβληθεί από τον COVID-19. Παρά τους δυνατούς του πνεύμονες αποκάλυψε πως βιώνει τη χειρότερη ίωσ που είχε ποτέ, η οποία τον εξαντλεί ακόμα κι όταν περπατάει.

Αναλυτικά έγραψε: 

“Ταλαιπωρούμαι από τον COVID-19 εδώ και 14 ημέρες. Μακράν η χειρότερη ίωση που έχω βιώσει, παρότι είμαι ένα υγιές άτομο, με δυνατούς πνεύμονες, με υγιεινό τρόπο ζωής και νέος σε ηλικία. Αν και τα πιο έντονα συμπτώματα (εξαιρετικά υψηλός πυρετός) έχουν ηρεμήσει, αισθάνομαι ακόμη πολύ έντονη κόπωση και έναν επίμονο βήχα. Οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα, όπως το περπάτημα, με αφήνει εξαντλημένο για ώρες.

“Η απώλεια σωματικής φόρμας ήταν άμεση και μπορώ να καταλάβω τους εν ενεργεία αθλητές τι απώλεια θα υποστούν αν κολλήσουν τον COVID-19 στον τελευταίο προπονητικό τους κύκλο. Το χειρότερο θα είναι μία μόλυνση λίγο πριν τους αγώνες. Οι αθλητές θα συνεχίσουν να προπονούνται, καθώς δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κι έτσι εκθέτουν τον εαυτό τους σε αχρείαστο κίνδυνο. Αυτοί δε που θα κολλήσουν, θα προσπαθήσουν να επισπεύσουν την επιστροφή τους στις προπονήσεις, αυξάνοντας πιθανότατα τον χρόνο αποκατάστασης. Σας παρακαλώ, προσέξτε τον εαυτό σας. Πρώτα η υγεία – ο COVID-19 δεν είναι αστείο!”.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.