Παπαστάμος: «Δεν το πίστευα…»

Ο Απόστολος Παπαστάμος ήταν ο πρωταγωνιστής από ελληνικής πλευράς στην πολυεθνή συνάντηση κολύμβησης παίδων/κορασίδων, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Πειραιά.

Ο Απόστολος Παπαστάμος ήταν ο πρωταγωνιστής από ελληνικής πλευράς στην πολυεθνή συνάντηση κολύμβησης παίδων/κορασίδων, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Πειραιά.

Ο 16χρονος αθλητής από τα Χανιά έπιασε σε δύο αγωνίσματα (200μ. και 400μ. μικτή ατομική) το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων της Νετάνια, ενώ ταυτόχρονα σημείωσε ένα σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ παίδων στα 200μ. μικτή (2:05.05), καταρρίπτοντας το 2:05.07 του Ανδρέα Βαζαίου, ενός αθλητή δηλαδή που αυτή τη στιγμή είναι πρωταθλητής Ευρώπης στο αγώνισμα αυτό.

«Η επίδοσή μου στα 400μ. μικτή ατομική με έκανε να νιώσω μεγαλύτερη σιγουριά και απέκτησα καλή ψυχολογία ενόψει της επόμενης ημέρας που θα έπεφτα στο 200αρι. Μόλις τερμάτισα στα 200μ. και είδα το 2:05.05 σκέφτηκα μέσα μου πως ήταν μία πάρα πολύ καλή επίδοση. Δεν το γνώριζα ότι αποτελούσε ρεκόρ, όμως το πληροφορήθηκα μετά. Ούτε ο ίδιος δεν το πίστευα. Η πρώτη θέση ήταν καλοδεχούμενη, όμως δεν είναι το πρωτεύον.

Σημασία έχει να είμαι συγκεντρωμένος και να βελτιώνομαι συνεχώς» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Παπαστάμος, ο οποίος πρόσθεσε ότι «… στόχος μου περισσότερο είναι το 400άρι, παρόλα αυτά ο χρόνος στο 200άρι προέκυψε μέσα από την σκληρή και καλή προπόνηση που κάνουμε στα 400μ. Επόμενος αγώνας είναι τα “Βενιζέλεια” στα Χανιά και με την παρουσία του κόσμου πιστεύω πως θα συνεχίσω στους ίδιους ρυθμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.