Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποσύρθηκε ο Εγγλεζάκης

Παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε, ο Κώστας Εγγλεζάκης δεν θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής επρόκειτο να κολυμπήσει στα προκριματικά των 800 μέτρων ελεύθερο το μεσημέρι της Τρίτης (27/7, 14:31), όμως δεν θα πέσει στην πισίνα.

Ο Εγγλεζάκης είχε υποβληθεί σε χειρουργείο και ήλπιζε ως την τελευταία στιγμή πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το μήνυμα του Εγγλεζάκη:

«Δυο χρόνια θυσίες, δυο χρόνια πλήρους αφοσίωσης στον στόχο και διαρκούς εξέλιξης, σωματικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Οι τελευταίοι δυο μήνες εξελίχθηκαν ως οι πιο αβέβαιοι της ζωής μου. Ένας σοβαρός τραυματισμός, ένα χειρουργείο και εν τέλει, ελπίδα, πως όλα θα επιστρέψουν στην κανονική ροή τους και θα προλάβω να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αυτό, δυστυχώς, δεν θα γίνει. Παρόλ΄ αυτά, βρίσκομαι στο Ολυμπιακό χωριό και ζώ την εμπειρία στο έπακρο, παρακολουθώ τους αγώνες από τις κερκίδες και πανηγυρίζω για τους φίλους και συναθλητές μου. Ζώ το όνειρο λίγο διαφορετικά.

Θα έρθουν κακές μέρες, μέρες που θα αφήνεις την ζωή να περνά, επιβάλλεται να παλέψεις. Χαμογελάμε στις αντιξοότητες, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα. Τις καλύτερες ημέρες θα τις φέρουμε εμείς. Θα συνεχίσω να παλεύω μέσα από το άθλημα που αγάπησα, για τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που με στήριξαν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.