Εξασφάλισε το ασημένιο μετάλλιο ο Κοντίδης

Το πρώτο μετάλλιό της σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέκτησε η Κύπρος με τον ιστιοπλόο Παύλο Κοντίδη, ο οποίος, μετά την ολοκλήρωση των 10 ιστιοδρομιών, έχει τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη για σκάφη τύπου Laser.

Το πρώτο μετάλλιό της σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέκτησε η Κύπρος με τον ιστιοπλόο Παύλο Κοντίδη, ο οποίος, μετά την ολοκλήρωση των 10 ιστιοδρομιών, έχει τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη για σκάφη τύπου Laser. Πριν τον τελικό αγώνα έχει εξασφαλίσει το ασημένιο και διατηρεί κάποιες ελπίδες για το χρυσό.

Μετά τη δέκατη κούρσα, οι πρώτοι 10 ιστιοπλόοι της γενικής κατάταξης θα συνεχίσουν τη Δευτέρα στην κούρσα μεταλλίων. Ο Κοντίδης έχει 39 βαθμούς ποινής, ενώ ο ιστιοπλόος που τον ακολουθεί στη γενική, ο Ράσμους Μίργκρεν έχει 60. Στον αγώνα μεταλλίων οι βαθμοί ποινής διπλασιάζονται, όπερ σημαίνει ότι ο πρώτος παίρνει 2 βαθμούς ποινής, ωστόσο, ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, ο Σουηδός δεν μπορεί να υπερκαλύψει τη διαφορά των 21 βαθμών ποινής που τον χωρίζουν από τον Κύπριο.
 
Έτσι, ο Κοντίδης έχει εξασφαλίσει το ασημένιο μετάλλιο και θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να ξεπεράσει τον Αυστραλό Τομ Σλίνγκσμπι, που προηγείται με 25 βαθμούς ποινής, προκειμένου να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.