Ιστιοπλοΐα: Εξαιρετική ημέρα για την Καραχάλιου στα λέιζερ, πάει για μετάλλιο!

Η Βασιλεία Καραχάλιου έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένη από τις σημερινές της επιδόσεις στην 3η και την 4η ιστιοδρομία των λέιζερ. Στην πρώτη σημερινή ιστιοδρομία κατέλαβε την 6η θέση ενώ στην δεύτερη πανηγύρισε την πρωτιά! Δεύτερη στην γενική κατάταξη πλέον.

Η Βασιλεία Καραχάλιου τα κατάφερε! Στην τέταρτη ιστιοδρομία στα λέιζερ των Γυναικών, πήρε την πρωτιά και έκανε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς την υλοποίηση του μεγάλου στόχου, την κατάκτηση ενός μεταλλίου!

Πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης με 9 βαθμούς ποινής. Στην πρώτη θέση είναι η Λίνε Φλεμ από τη Νορβηγία με 7 βαθμούς ποινής. Στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης είναι η Αν – Μαρί Ριντόμ από τη Δανία με 14 βαθμούς ποινής.

Νωρίτερα, στην 3η ιστιοδρομία κατετάγη 6η ενώ η 2η ιστιοδρομία είναι εκείνη που θα θέλει να ξεχάσει (19η θέση). Πάντως βρίσκεται ψηλά γιατί και στην πρώτη ιστιοδρομία χθες (25/07) είχε καταλάβει την 2η θέση.

Αύριο (27/07) τα ξημερώματα οι δύο επόμενες ιστιοδρομίες (5η+6η). Συνολικά θα γίνουν 10 ιστιοδρομίες πριν τον αγώνα μεταλλίων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.