Το 51ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports από την Πέμπτη 17 Ιουλίου έως και την Κυριακή 27 Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά το 51ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports από την Πέμπτη 17 Ιουλίου έως και την Κυριακή 27 Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά το 51ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου. Οι εκπομπές θα προβάλλονται σε πρώτη μετάδοση κάθε βράδυ στις 22:30 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, καθώς και από τη Web TV του Novasports.gr και σε επανάληψη την ίδια μέρα στις 24:00 από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD.


Το πλέον ιστορικό ιστιοπλοϊκό γεγονός ανοιχτής θάλασσας, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΠΟΙΑΘ, θα πλέει για δέκα ημέρες στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και η Novasports Sailing Team θα βρίσκεται on board για να μεταφέρει καθημερινά την εξέλιξη των αγώνων.


Τα γρηγορότερα ελληνικά σκάφη, με τους πλέον έμπειρους Έλληνες ιστιοπλόους, θα διανύσουν 400 ναυτικά μίλια, ξεκινώντας από το Φάληρο την Παρασκευή 18 Ιουλίου, και ακολουθώντας τη διαδρομή Μήλο-Αστυπάλαια-Ιο θα τερματίσουν στο Σούνιο, την Κυριακή 27  Ιουλίου.


Οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 17 Ιουλίου με μία εκπομπή “αφιέρωμα” στο περσινό 50ο Ράλλυ Αιγαίου. Από την Παρασκευή 18 Ιουλίου και κάθε βράδυ στις 22:30, η Novasports Sailing Team αποτελούμενη από τον Παντελή Λώλη, τις κάμερες εν πλω και την ομάδα παραγωγής των αθλητικών καναλιών της Nova, θα μεταφέρουν τις εξελίξεις της ημέρας σε μία δεκαπεντάλεπτη ενημέρωση. Την Κυριακή 27 Ιουλίου στις 22:30 θα μεταδοθεί η τελευταία εκπομπή από τις διαδρομές του αγώνα, ενώ την Τετάρτη 30 Ιουλίου οι συνδρομητές θα απολαύσουν μία εκπομπή-ανασκόπηση του 51ου Ράλλυ Αιγαίου με όλες τις μεγάλες στιγμές των αγώνων, τα παραλειπόμενα, αλλά και κυρίως τους τερματισμούς και τις απονομές στους νικητές.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.