Τα αμερικανικά ΜΜΕ… στον κόσμο τους

Η Εθνική τρέλανε τον κόσμο με την εμφάνιση και την επιτυχία της, πετώντας εκτός τελικού την Αμερική, η οποία θεωρούταν το φαβορί για την κατάκτηση του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική τρέλανε τον κόσμο με την εμφάνιση και την επιτυχία της, πετώντας εκτός τελικού την Αμερική, η οποία θεωρούταν το φαβορί για την κατάκτηση του παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Αμερικάνοι με την απρόσμενη για εκείνους ήττα, αλλά όχι για εμάς, έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια ακόμα και στα γραπτά τους. Η σελίδα του ΝΒΑ μπέρδεψε τον Τσαρτσαρή με τον Παπαλουκά, χρεώνοντας στον άσο του Παναθηναϊκού τις δώδεκα ασίστ που μοίρασε ο τελευταίος. «Η Ελλάδα αναστάτωσε την Αμερική», αναφέρει το NBA.com. 

Το Yahoo στα αθλητικά έχει πρώτο θέμα την Εθνική, λέγοντας πως διέσπασε τους Αμερικανούς, τους οποίους χτύπησε κεραυνός. Το CΝΝ «θάβει» την είδηση του αποκλεισμού των ΗΠΑ από την Ελλάδα, έχοντας ως πρώτο θέμα αν ο Μπάρι Μποντς, παίκτης του μπέισμπολ, επιστρέψει στους Τζάιαντς!

Το espn επικεντρώνεται ότι η Αμερική αν και άλλαξε προπονητή και πραγματοποίησε προετοιμασία, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, καθώς έμεινε εκτός τελικού από την Ελλάδα. Ωστόσο ο τίτλος αναφέρει «Παγκόσμια καρδιά». Πρώτο θέμα στο BBC δεν είναι το μπάσκετ, αλλά η νίκη του Αγκάσι επί του δικού μας, Μάρκου Παγδατή.  Μία από τα ίδια και για τη New York Times…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.