Η προεπιλογή του Πόποβιτς

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η προετοιμασία των ΗΠΑ για το παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας με 15 παίκτες, από τους οποίους θα προκύψει η τελική δωδεκάδα.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η προετοιμασία των ΗΠΑ για το παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας με 15 παίκτες, από τους οποίους θα προκύψει η τελική δωδεκάδα. Ο έμπειρος κόουτς δεν έχει στη διάθεσή του αρκετά από τα αστέρια του ΝΒΑ, τα οποία αρνήθηκαν τις κλήσεις τους στην εθνική ομάδα για διάφορους λόγους, προκαλώντας αντιδράσεις στη χώρα. Ο Πόποβιτς αποφάσισε να υπάρχει άλλο ένα γκρουπ 14 παικτών, οι οποίοι ουσιαστικά θα είναι οι εναλλακτικές επιλογές σε περιπτώσεις τραυματισμών. Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς θα έχει ως βοηθούς τους Στιβ Κερ, Λόιντ Πιρς και Τζέι Ράιτ.

Οι πρώτες επιλογές του Πόποβιτς είναι οι: Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ), Χάρισον Μπαρνς (Κινγκς), Τζέιλεν Μπράουν (Σέλτικς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Κέμπα Ουόκερ (Σέλτικς), Μάρκους Σμαρτ (Σέλτικς), Κάιλ Κούζμα (Λέικερς), Μπρουκ Λόπεζ (Μπακς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Μέισον Πλάμλι (Νάγκετς), Πι Τζέι Τάκερ (Ρόκετς), Μάιλς Τέρνερ (Πέισερς) και Θάντεους Γιανγκ (Μπουλς). 

Οι εναλλακτικές επιλογές του Πόποβιτς: Τζάρετ Άλεν, Τζο Χάρις (Νετς), Μάρβιν Μπάγκλεϊ (Κινγκς), Ντε’ Άαρον Φιξ (Κινγκς), Μάικαλ Μπρίτζες (Σανς), Τζέιλεν Μπράνσον (Μάβερικς), Τζον Κόλινς (Χοκς), Πατ Κόνατον (Μπακς), Τζόναθαν Άιζακ (Μάτζικ), Τζάρεν Τζάκσον (Γκρίζλις), Μίτσελ Ρόμπινσον (Νικς), Ντέρικ Γουάιτ (Σπερς) και Τρέι Γιανγκ (Χοκς). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.