ΑΕΚ: Απέκτησε τον Ποχάνη 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ, ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό την απόκτηση Δημήτρη Ποχάνη. 

Ο 23χρονος υπέγραψε συμβόλαιο μαζί με τους “κιτρινόμαυρους” για ένα χρόνο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ποχάνη. Ο 23χρονος (28/07/1997) ακραίος, ύψους 2,00 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Δημήτρης Ποχάνης ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νέα Σαλαμίνα Κύπρου, αγωνιζόμενος στην ανδρική ομάδα για 3 χρόνια (2012-2015). Το 2016 ο Πήγασος Πολίχνης τον έκανε δικό του, φορώντας τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης έως το 2019, όταν και πήρε μεταγραφή για την Ελπίδα Αμπελοκήπων, αγωνιζόμενος την περασμένη αγωνιστική περίοδο στη Volleyleague.

Ο Δημήτρης Ποχάνης υπέγραψε το συμβόλαιό του στα Γραφεία του Συλλόγου, παρουσία του Team Manager του τμήματος, Μάνου Μακρή, ο οποίος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Δημήτρης Ποχάνης δήλωσε στο aek.gr: “Νιώθω πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία, όπως η ΑΕΚ. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους δικούς της στόχους. Παράλληλα, θα ήθελα να καλέσω και εγώ με τη σειρά μου τον κόσμο να μας στηρίξει, τόσο με την παρουσία του στο γήπεδο, όσο και με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 και το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΟΛΕΪ 2020-21. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει τη δική του μεγάλη δυναμική και σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ η στήριξή του. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μία καλή χρονιά“.

Δημήτρη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.