League Cup: Το «τριφύλλι» ψάχνει δυο σετ για τον τίτλο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Μετς και θέλει δυο σετ για να κατακτήσει το φετινό League Cup «Νίκος Σαμαράς» (17:00).

Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει 3-0 σετ στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στην Πυλαία και έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τέταρτου τίτλου τους στον θεσμό και τρίτου συνεχόμενου. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, ώστε να στείλε το ματς στο «χρυσό» σετ και να διεκδικήσει εκεί τον τίτλο.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για το ματς: «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο τελικό και πήραμε μια καθαρή νίκη. Αυτό όμως είναι η μισή δουλειά καθώς η άλλη μισή είναι την Κυριακή στο Μετς. Κάθε τίτλος που παίζεται ο Παναθηναϊκός θέλει να είναι διεκδικητής και να τον κατακτά. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας αύριο και όλοι μαζί να γιορτάσουμε μια ακόμα κατάκτηση Λιγκ Καπ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας αξιόμαχος αντίπαλος και χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε μονό ματς καθώς έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του «Δικέφαλου» του Βορρά, Γιόσκο Μιλενκόφσκι δήλωσε: «Είναι το τελευταίο ματς της σεζόν για εμάς. Στον αθλητισμό πρέπει να ελπίζεις και να πιστεύεις, αλλά είναι επίσης καθήκον να παίζεις και να ξεπερνάς τον εαυτό σου σε τέτοιες στιγμές. Αν υπάρχει κάτι μέσα μας, αν έχουμε χαρακτήρα, πρέπει να το δείξουμε ακριβώς τώρα».

Το «τριφύλλι» έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς μετράει 53 νίκες έναντι 33 του ΠΑΟΚ. Στα φετινά ματς των δυο ομάδων, ο Παναθηναϊκός μετράει έξι νίκες σε επτά ματς μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά:

1ος τελικός – Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 20.15 (Ε.Ρ.Τ.3 – H.D.): Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-3 (23-25, 21-25, 21-25)

2ος τελικός – Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Γυμναστήριο Μετς, 17.00 (Live Streaming PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Βουδούρης, Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τσεκούρας, Γεώργας, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.