ΠΑΟΚ: Στα ασπρόμαυρα ο Τρούχτσεβ (pic)

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Τρουχτσεβ, ο οποίος υπέγραψε έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Γάλλος ακραίος θα ενισχύσει τον «Δικέφαλο» του Βορρά στο υπόλοιπο τη φετινής σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Άξελ Τρούχτσεβ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Γεννημένος στη Γαλλία στις 29/04/1995, ο Άλεξ Τρούχτσεβ αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 196cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ τη σεζόν 2014-15 από την γενέτειρα πόλη του, Λιόν, παίζοντας εκεί και τη σεζόν 2015-16, στην οποία κατέγραψε τις πρώτες του εμφανίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, CEV Cup και Challenge Cup.

Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην γαλλική Αραγκό Ντε Σετ, με την οποία αγωνίστηκε και στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το CEV Champions League, και στην οποία παρέμεινε για τρεις αγωνιστικές σεζόν (2017-18 και 2018-19).

Ο Άξελ Τρούχτσεβ συνέχισε να παραμένει κάτοικος Γαλλίας, παίρνοντας από πολλές ομάδες, όπως οι Αζαξιό (2019-20), Παρίσι (2020-21), Λε Πλεσίς (2020-21), Καμπραί (2021-22) και Πότεβιν (2021-22).

Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Βουλγαρία, παίζοντας με τη φανέλα της Νεφτοχίμικ Μπούργκας. Στη γειτονική χώρα, πραγματοποίησε μία εξαιρετική και απόλυτη σεζόν, η οποία συνοδεύτηκε και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όσον αφορά τις ατομικές διακρίσεις, ο Άλεξ Τρούχτσεβ αναδείχθηκε ως ο MVP του πρωταθλήματος αλλά και των τελικών, ενώ κατέκτησε και το τίτλο του MVP από τον κόσμο.

Τη φετινή περίοδο ξεκίνησε στην ιταλική, Βερόνα, ωστόσο ο επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι η Θεσσαλονίκη, και ο ΠΑΟΚ.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Άξελ Τρούχτσεβ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι μεγάλη τιμή που είμαι μέλος της μεγάλης Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε μία απίθανη σεζόν. Θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ανυπομονώ να δω τους φίλους του ΠΑΟΚ, να τραγουδούν και να φωνάζουν στο Παλατάκι, στηρίζοντας μας. Είναι σημαντικό να νιώσουμε τη στήριξη τους. Προσωπικά δεν έχω ξαναζήσει μία τέτοια ατμόσφαιρα όπως δημιουργείται στο Παλατάκι, και ανυπομονώ να την δω από κοντά, ξεκινώντας να παίζω με την ομάδα. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε τα πάντα, γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Φόρτσα ΠΑΟΚ!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Άξελ!».

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.