Στον Ολυμπιακό ο 36άρης Τράβιτσα

Με "χρυσό" βιογραφικό και προερχόμενος από την Ιταλική Λίγκα ο 36χρονος (ημ. γέννησης 28/8/1986, ύψος 2,00μ.) Ντράγκαν Τράβιτσα έρχεται στον Πειραιά για να γίνει ο ιθύνων νους του Ολυμπιακού στην προσπάθεια επανάκτησης των εγχώριων τίτλων αλλά και στην ευρωπαϊκή διάκριση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος του Ολυμπιακού. Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω σε ένα κλαμπ με τόσα αθλήματα, που βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό είναι μοναδικό, μου δίνει κίνητρο. Είναι πρόκληση για μένα, να παίξω σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχω παίξει ποτέ. Ο πατέρας μου (σ.σ. Λιούμπο Τράβιτσα) ήταν προπονητής εδώ, για δύο χρόνια στο παρελθόν και μου έχει μιλήσει για το πρωτάθλημα” ήταν τα πρώτα λόγια του νέου πασέρ του Ολυμπιακού. “Η Ελλάδα είναι μία απίστευτη χώρα, όπως και η Αθήνα μία εξαιρετική πόλη. Έχω κάνει διακοπές στην Ελλάδα και θυμάμαι πολλά όμορφα πράγματα, για αυτό είμαι χαρούμενος που θα ζήσω εδώ. Θα το απολαύσω. Είναι πρόκληση για μένα, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που θέλει να πρωταγωνιστεί πάντα, να πετυχαίνει τους στόχος του, να είναι στην κορυφή κάθε χρόνο. Θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε όλες τις διοργανώσεις, αυτό είναι το καλύτερο για έναν αθλητή, να παίζει πάντα για τη νίκη. Δεν θα είναι εύκολο, το πρωτάθλημα έχει καλές ομάδες, αλλά έτσι είναι το άθλημα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην αρχή, είμαστε νέα ομάδα. Είμαι περήφανος που θα γνωρίσω τους οπαδούς μας, γνωρίζω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο! Είμαι ένας παίκτης, που δίνω τα πάντα στο γήπεδο και είναι απίστευτο, να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα» ολοκλήρωσε ο Ντράγκαν Τράβιτσα στο olympiacossfp.gr.

Καριέρα γεμάτη τίτλους

Την περασμένη διετία (2020-22), ο Ντράγκαν Τράβιτσα αγωνίστηκε στο κορυφαίο ιταλικό πρωτάθλημα, με την Περούτζια, με την οποία κατέκτησε ένα Κύπελλο (2021-22) και ένα Super Cup (2020-21). Στην Ιταλία, έχει φορέσει τις φανέλες των Πάντοβα, Μοντένα, Λούμπε, Μόντσα, Σπάρκλινγκ Μιλάνο, Κρέμα, Φαλκονάρα και Τρεβίζο, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Τουρκία (Χάλκμπανκ), την Ρωσία (Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ) και το Ιράν (Σαρντάρι Ούρμια). Στο παλμαρέ του, έχει μεταξύ άλλων ένα Champions League, ένα Challenge Cup, ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων, καθώς και πρωταθλήματα σε Ιταλία και Τουρκία.

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα αγωνίζεται από το 2007 στην Εθνική ομάδα Ανδρών της Ιταλίας, με την οποία μετράει ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, δύο ασημένια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (2011, 2013) και δύο χάλκινα στο World League (2013, 2014).

Το 2011, με την Εθνική Ιταλίας, ο Ντράγκαν Τράβιτσα αναδείχθηκε κορυφαίος πασαδόρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.