League Cup: Θέλουν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του League Cup, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Μίλωνα (20:00).

Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει 3-0 σετ στο πρώτο ματς και θέλουν δεύτερη νίκη, προκειμένου να πάρουν πανηγυρικά το εισιτήριο της πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή στο τάραφλεξ του κλειστού «Κροίσος Πέρσης» στη Νέα Σμύρνη.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Σάκης Ψάρρας δήλωσε για την αναμέτρηση: «Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και την καθαρή νίκη του αντιπάλου μας, η κατάσταση έχει γίνει πολύ δύσκολη για εμάς. Κάναμε την ανάλυση του παιχνιδιού και είναι βέβαιο ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Γνωρίζοντας την ποιότητα του Παναθηναϊκού, υποσχόμαστε να προσφέρουμε θέαμα σε όσους έρθουν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν την προσπάθεια μας».

Από την άλλη πλευρά, ο διαγώνιος του «τριφυλλιού», Φερνάντο Ερνάντες δήλωσε: «Έχουμε κάνει τη μισή δουλειά με τον Μίλωνα για το League Cup πρέπει να ολοκληρώσουμε την άλλη μισή στην έδρα του αντιπάλου και να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας καθώς ο Μίλωνας είναι από τις πλέον αξιόμαχες ομάδες. Το League Cup είναι ένας ακόμα στόχος για εμάς καθώς μετά League Cup θέλουμε να διεκδικήσουμε και αυτό το τρόπαιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.