League Cup: Ψάχνει την ανατροπή πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» τον Φοίνικα Σύρου και καλείται να ανατρέψει την ήττα του 3-1 σετ στο πρώτο ματς (21:30).

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να παλέψουν για την πρόκριση στον τελικό του League Cup, την ίδια στιγμή που οι Συριανοί είναι αισιόδοξοι, πως θα καταφέρουν να φύγουν από του Ρέντη με το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει και στις δυο φετινές αναμετρήσεις των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, με 3-0 εντός έδρας και 3-2 εκτός.

Ο λίμπερο των γηπεδούχων Δημήτρης Τζιάβρας δήλωσε για την αναμέτρηση: «Είναι, ίσως, το πρώτο παιχνίδι φέτος, που πρέπει να αντιμετωπίσουμε σαν… τελικό και είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, λόγω του κακού πρώτου αποτελέσματος στη Σύρο. Παρόλα αυτά, έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα να γυρίσουμε υπέρ μας την κατάσταση και να βρεθούμε εμείς στον τελικό της διοργάνωσης του League Cup. Φέτος, έχουμε το απολυτό των νικών στην έδρα μας και αυτό, μαζί με τον κόσμο μας, πιστεύω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα στην προσπάθεια που θα κάνουμε, για να προκριθούμε».

Από την άλλη πλευρά, ο κεντρικός των φιλοξενούμενων, Γιώργος Παπαλεξίου τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάξουμε τα δύο σετ της πρόκρισης, αλλά να πραγματοποιήσουμε άλλη μία καλή εμφάνιση, όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα εύχομαι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αγωνιστικά χρειάζεται η μέγιστη συγκέντρωση για να αντιμετωπίσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού. Το σερβίς τους είναι ένα πολύ δυνατό στοιχείο, ενώ θα τους βοηθήσει το γήπεδο και ο κόσμος τους, όπως βοήθησε και εμάς. Οπότε χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.