Οτσάλ: «Δεν μπήκαμε πότε στο πνεύμα του παιχνιδιού»

Ο Γιουνούς Οτσάλ τόνισε πως η Εθνική δεν κατάφερε να μπει στο πνεύμα του παιχνιδιού με την Τσεχία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα της Εθνικής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και την ήττα.

Χαρακτηριστικά, ο Οτσάλ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Από τη στιγμή που ξεκινήσαμε την προετοιμασία και είχαμε σειρά φιλικών αγώνων είχαμε συνέχεια πολλά σκαμπανεβάσματα και φοβόμουν αυτό ακριβώς. Χθες παίξαμε εξαιρετικά και περίμενα αν όχι εξίσου καλή εμφάνιση μια ανάλογη. Δεν μπήκαμε ποτέ στο πνεύμα το παιχνιδιού… Δεν παίξαμε σχεδόν κανένα στοιχείο του παιχνιδιού κι ήμασταν πολύ… εύθραυστοι. Δεν είναι θέμα προετοιμασίας, αλλά θέλησης. Αν θέλεις μπορείς να κάνει τρομερά πράγματα. Αν δε θέλεις ή είσαι αγχωμένος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Κάναμε αλλαγές πήραμε τάιμ άουτ αλλά δεν άλλαξε κάτι».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Σήμερα χάσαμε μεγάλη ευκαιρία και ελπίζω να μην την… ψάχνουμε αργότερα. Σίγουρα κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν θα παίξουμε σαν να είναι τελικός κι αν κερδίσουμε λογικά συνεχίζουμε και μετά έχουμε την Τουρκία. Είναι πάλι δύο συνεχόμενα ματς και σίγουρα πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Αν θέλουμε να περάσουμε πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ’ το συνηθισμένο, όπως κάναμε κόντρα στη Σουηδία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.