ΑΟ Θήρας: Αντίο με απογοήτευση και απόγνωση

Διαφορετικά περίμεναν να πουν "αντίο" στη χρονιά στον Α.Ο. Θήρας. Η επόμενη μέρα του οριστικού λουκέτου στο πρωτάθλημα βρήκε τους διοικούντες την σε απόγνωση.

Διαφορετικά περίμεναν να πουν “αντίο” στη χρονιά στον Α.Ο. Θήρας. Η επόμενη μέρα του οριστικού λουκέτου στο πρωτάθλημα βρήκε τους διοικούντες την σε απόγνωση. Χαρακτηριστικό είναι το post που ανέβηκε στον λογαριασμό της ομάδας στο Facebook.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Ναι, μόνο αυτό. Απογοήτευση. Πως θα αντικρύσουμε τον κομμένο άνεμο από τα όνειρα των κοριτσιών, των προπονητών, των γιατρών και των ανθρώπων που μας συμπαραστέκονται;.

Η πρώτη θυσία, ήταν οι Ακαδημίες. Είπαμε περιμένετε, να περάσει το κακό όνειρο. Αλλά, πολλοί ζουν και αναπνέουν από το αθλητικό όνειρο της ζωής τους. Τώρα;. Με ποια προοπτική θα συνεχίσουν;.

Πως θα τους κοιτάξουμε στα μάτια;. Πως θα αδιαφορήσουμε, για αυτούς που επένδυσαν στη θέληση και το ταλέντο τους;. Πως θα μιλήσουμε στην αθλήτρια, μέλος Εθνικής Ομάδας, που ήρθε από την άλλη άκρη του κόσμου, και σε άλλες από τα πέρατα της Ελλάδας και της Ευρώπης;.
Γιατί ένα τέτοιο άθλημα, που έχει κανόνες οι οποίοι είναι σύμφωνοι με τα υγειονομικά μέτρα, μένει εκτός;.

Σταμάτησε ο ούριος άνεμος των αθλητικών ονείρων, και εμείς δεν θέλουμε να θυσιάσουμε καμία Ιφιγένεια. Θέλουμε η ματιά μας, να είναι καθαρή, νηφάλια και υπεύθυνη απέναντί τους. Όπως πάντα. Όπως και στα δύσκολα, σε αγώνες χωρίς φιλάθλους, χωρίς κοινό.

Απογοήτευση. Μόνο. Ίσως, η ευγένειά μας, να εκφραζόταν στην κλίμακα της οργής. Αλλά ποτέ δεν το θελήσαμε. Αυτό που διεκδικούμε, είναι να κρατήσουμε την αθλητική μας οικογένεια, ενωμένη, το δυναμικό μας να μπορεί να επιζήσει οικονομικά και κυρίως να μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια, χωρίς να τους λέμε: «άλλος φταίει».
Δεν ξεκινήσαμε έτσι. Δεν αποκτήσαμε, φιλοδοξίες. Τις χτίσαμε. Δεν παραβήκαμε κανόνες. Τεστ, Ιατρική κάλυψη, πιστή τήρηση των οδηγιών. Όλα τα κάναμε. Και θέλαμε να συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να βλέπουμε απελπισμένους ανθρώπους του αθλητισμού και αθλητικό επιτελείο, να είναι σε απόγνωση.

Απογοήτευση. Δεν είναι άθλημα επαφής το βόλεϊ. Αναλογιστείτε, πόσα χάνει η κοινωνία.

Και σε εμάς;. Τι μένει;.
Μια απογοήτευση που βουρκώνει τη στιγμή που αφού τους βγάλουμε τα εισιτήρια, επιστρέφουν στα σπίτια τους, αφού κατέθεσαν το ταλέντο, τη θέληση και τις φιλοδοξίες τους στη Σαντορίνη και τον ΑΟ Θήρας.

Αυτό δεν το αντέχουμε!.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.