Double Όλγα στον ΠΑΟΚ, ενίσχυση με Βεργίδου και Στράντζαλη

Τις πιο δυνατές ελληνικές μεταγραφές πέτυχε ο ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση του «δικεφάλου» ανακοίνωσε τόσο την πασέρ Όλγα Βεργίδου όσα και την Όλγα Στράντζαλη, κινήσεις ουσίας αλλά και εντυπωσιασμού. Και αν για την «μαέστρο» Βεργίδου ο «δικέφαλος» επιστρέφει στην καθημερινότητά της μετά από έναν χρόνο για την διεθνή Στράντζαλη ο ΠΑΟΚ προστίθεται για πρώτη φορά στο βιογραφικό της, «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Ήρθα σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και ελπίζω να βάλω το… λιθαράκι μου για να τους κατακτήσουμε. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά, δίχως τραυματισμούς, και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μέσα από σκληρή δουλειά» σχολίασε η Στράντζαλη στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr.

Η 26χρονη ακραία (1.85) επιστρέφει για πρώτη φορά στην Volleyleague μετά τη σεζόν 2013-14 όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή. Ακολούθησαν εμφανίσεις στις ΗΠΑ με το UCLA και το Μαϊάμι. Στην Ευρώπη έπαιξε στη Γαλλία (Béziers Volley), στην Πολωνία (Enea PTPS Piła, DPD Legionovia Legionowo, Grupa Azoty Chemik Police), στην Ιταλία (Bosca San Bernardo Cuneo) και πέρσι στην Ρουμανία (CSM Volei Alba-Blaj).

Βεργίδου is back

Στα «μαυρόασπρα» ντύθηκε και η 31χρονη πασέρ Όλγα Βεργίδου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω μετά από ένα χρόνο στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο πήραμε μαζί τον πρώτο μας τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ελπίζω να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε και φέτος κάποιο τρόπαιο. Το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο σε σχέση με άλλες χρονιές και σίγουρα θα έχουμε μία απαιτητική χρονιά. Πιστεύω με μαχητικότητα και δουλειά θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι υγεία και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!» τόνισε η μαέστρος του «δικεφάλου» η οποία τη σεζόν 2020-21, στην πρώτη της θητεία στα «ασπρόμαυρα», κατέκτησε με την φανέλα του ΠΑΟΚ το πρώτο και ιστορικό Κύπελλο του τμήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.