Έτοιμος για… αντιπρόεδρος των Η.Π.Α. σταρ του NFL!

Σάλο έχουν προκαλέσει τα σενάρια που φέρνουν τον Άαρον Ρότζερς υποψήφιο για αντιπρόεδρο των Η.Π.Α.!

Πολύς κόσμος στην Ελλάδα μπορεί να μην γνωρίζει τον σούπερ σταρ του NFL, Άαρον Ρότζερς, όμως πλέον είναι πολύ πιθανό να τον μάθει! Αυτό διότι σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, εξετάζει το ενδεχόμενο να έχει στο πλευρό του τον 40χρονο κουόρτερμπακ των Νιου Γιορκ Τζετς.

Η επιλογή του έχει φέρει θύελλα αντιδράσεων σε όλους τους τομείς, με πολλούς να κάνουν λόγο για ένα τέχνασμα δημοσιότητας για τον Κένεντι ώστε να πάρει όσες περισσότερες ψήφους μπορεί (μιας και θεωρείται απίθανο να κερδίσει) και άλλους να τα «βάζουν» με τον πολύπειρο αθλητή.

Μερικά από τα γιατί…

  • Από τον κορωνοϊό και μετά, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ήταν εμβολιασμένος ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν. Κάτι που έγινε γνωστό όταν νόσησε…
  • Την προηγούμενη σεζόν, πριν μετακομίσει από τους Γκριν Μπέι Πέικερς στο «Μεγάλο Μήλο» για τους Τζετς, είχε περάσει μέρος των διακοπών του σε απομόνωση. Αυτό για να σκεφτεί το μέλλον του που ήταν στον… αέρα και  το αν θα αποσυρθεί ή όχι. Τελικά, με το που ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή του ήταν σαν να μη συνέβη ποτέ.
  • Όταν τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο στο πρώτο ματς και έχασε όλη την περίοδο που μας πέρασε, το μόνο που έλεγε ήταν ότι θα επέστρεφε μέσα σε ένα τρίμηνο! Φυσικά, αυτό δε συνέβη ποτέ…

Γιατί όμως αυτή η αναφορά; Διότι ναι μεν ο ίδιος είναι ένας από τους κορυφαίους στο επάγγελμά του, με ένα πρωτάθλημα στο ενεργητικό του και τέσσερα MVP, όμως έξω από τις γραμμές του γηπέδου έχει καταφέρει να μετατραπεί σε ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Όλα τα ΜΜΕ στις Η.Π.Α. και δη τα αθλητικά, τον κατακρίνουν για τα όσα (συνεχίζει να) κάνει και το πώς για άλλη μία φορά αποπροσανατολίζει το κοινό, καθώς ο ίδιος ήταν εκείνος που μετά το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου στο NFL έλεγε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν γεγονότα που θα τους αποσπούν την προσοχή.

«Οτιδήποτε που δεν έχει να κάνει με τη νίκη, δεν πρέπει να μας απασχολεί. Όλα όσα κάνουμε εδώ, ο καθένας μας ξεχωριστά ή σαν σύνολο, το οποίο δεν έχει να κάνει με τη νίκη, πρέπει να αξιολογηθεί. Δεν είναι… μισή δουλειά, ούτε ημιαπασχόληση, αλλά κανονική δουλειά με την απόλυτη συγκέντρωση του καθενός μας εδώ. Αν θέλουμε να είμαστε ένας οργανισμός (Νιου Γιορκ Τζετς) που νικάει και να διεκδικεί πρωταθλήματα, όλα όσα δεν έχουν να κάνουν με τις νίκες, δεν έχουν θέση εδώ μέσα. Αυτή πρέπει να είναι συγκέντρωσή μας, αν θέλουμε να πετύχουμε», ήταν τα λόγια του στην τελευταία συνέντευξη Τύπου.  

Και για την ώρα τηρεί «σιγή ιχθύος», κάτι το ασυνήθιστο για εκείνον. Μένει να φανεί αν όντως θα είναι υποψήφιος και θα βάλει τέλος στην αθλητική του καριέρα ή αν απλά (χρησιμοποιεί και) χρησιμοποιείται από τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ για δημοσιότητα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.