Λάσκαρης: «Είδαμε τις προθέσεις των διαιτητών από την αρχή»

Για τη διαιτησία του τελικού μίλησε στην κάμερα του Novasports ο Νίκος Λάσκαρης, που αναφέρθηκε στις άσχημες συμπεριφορές τόσο των οπαδών του Παναθηναϊκού όσο και του Άρη.

Για τη διαιτησία του τελικού μίλησε στην κάμερα του Novasports ο Νίκος Λάσκαρης, που αναφέρθηκε στις άσχημες συμπεριφορές τόσο των οπαδών του Παναθηναϊκού όσο και του Άρη.
 
Αναλυτικά:

 
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αυτό που είδαμε στο τέλος είναι ντροπή. Η αστυνομία δεν έκανε τη δουλειά της, μπήκαν στο γήπεδο δολοφονικά όπλα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι γνωστοί για αυτά. Έγινε ότι έγινε, προσπαθούμε να αλλάξουμε το μπάσκετ για να έρθουν ξανά οι οικογένειες στα γήπεδα. Ίσως κάποιοι δεν είναι έτοιμοι για αυτό. Η διαιτησία έβαλε το χεράκι της, όχι ότι χάσαμε για αυτό, αλλά ελπίζω να έγινε άθελά της.
 
Έδωσα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, δεν έκριναν το αποτέλεσμα οι διαιτητές αλλά δεν μας  άφησαν κιόλας να το διεκδικήσουμε. Μην πάμε εκεί, στο μπάσκετ είναι πολύ εύκολο να το κάνεις αυτό. Είδαμε τις προθέσεις των διαιτητών, από την αρχή , κάπως ισορρόπησε στη συνέχεια, όταν πλησιάσαμε στους 4 θέλησαν να βάλουν τη σφραγίδα πάνω, έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι. Είναι κρίμα να μην κρίνεται ο αγώνας από τους παίκτες. Είναι ο πρώτος τελικός που είχαμε αξιώσεις και το παλέψαμε, πιστεύω θα έχουμε πολλούς τέτοιους  αγώνες ακόμα. Να βρούμε τρόπο για να μην έχουμε έκτροπα. Αυτοί δεν είναι φίλαθλοι, αυτά που έκαναν οι Παναθηναϊκοί μέσα στον αγώνα αλλά και οι δικοί μας στο τέλος του αγώνα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.