Αφιέρωμα της Guardian στο Cheerleading και τις Αμαζόνες

Με αφορμή την ραγδαία ανάπτυξη του Cheerleading, που πλέον απαριθμεί πάνω από 10 εκατομμύρια αθλητές και αθλήτριες σε όλο τον κόσμο και εν όψη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Ορλάντο των ΗΠΑ η βρετανική Guardian δημοσίευσε μεγάλο αφιέρωμα στο άθλημα του Cheerleading.

Η Ελλάδα, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Cheerleading (ICU) αποτελεί την πλέον αναπτυσσόμενη χώρα στο άθλημα μας και ύστερα από τα 10 Ευρωπαϊκά μετάλλια που κατακτήσαμε το 2023 δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε από το σχετικό αφιέρωμα.

Ο φωτογράφος της Guardian, Christian Sinibaldi ταξίδεψε στην Αθήνα και τη Βάρη και συμπεριέλαβε τον σύλλογο των Αμαζόνων στο δημοσίευμά του. Οι αθλήτριες των Αμαζόνων από τα τμήματα Freestyle Pom και Cheerleading φωτογραφήθηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στη Βουλιαγμένη και στο Λαιμό Βουλιαγμένης, ενώ ο φωτογράφος βρέθηκε και παρακολούθησε προπόνηση των Πρωταθλητριών Ευρώπης 2023, της ομάδας Senior Hip Hop.

Μάλιστα το ίδιο αφιέρωμα αναγράφει ότι το άθλημα του Cheerleading έχει αναπτυχθεί σε κάθε άκρη του κόσμου, από το Λάγκος της Νιγηρίας μέχρι το Χο Τσι Μιν του Βιετνάμ. Συνολικά ο βρετανός φωτογράφος, έχει συμπεριλάβει στο άρθρο του συνεντεύξεις και φωτογραφικό υλικό από 5 χώρες του κόσμου, οι οποίες ξεχωρίζουν για την μεγάλη ανάπτυξη που παρατηρείται στο άθλημα του Cheerleading τα τελευταία χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.