Ελλάδα – Ιταλία 10-11: Εφιαλτικό φινάλε και αποκλεισμός

Ύστερα από 36 λεπτά πραγματικής μάχης, οι παίκτες του Θεόδωρου Βλάχου έχασαν την ευκαιρία για μία ακόμη διάκριση.

Για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πόλο στη Ντόχα του Κατάρ, Ελλάδα και Ιταλία τέθηκαν αντιμέτωπες με σκοπό την πρόκριση στους τέσσερις του θεσμού.

To πρώτο 8λεπτο, μπορεί να μη ξεκίνησε με το δεξί για την εθνική μας ομάδα καθώς οι Ιταλοί προηγήθηκαν με το γκολ του Φοντέλι, ωστόσο οι διεθνείς μας, δείξανε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένοι αυτή η ομάδα και πολύ γρήγορα ανατρέψανε το σκορ σε 3-1 με τα τέρματα των Γενιδουνιά, Γκιουβέτση και Παπαναστασίου.

Οι παίκτες του Θεόδωρου Βλάχου πήραν προβάδισμα ακόμη και με τρία τέρματα, χάρις στο γκολ του Φουντούλη. Η αποβολή του Αργυρόπουλου όμως με κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό χτύπημα, έδωσε στους Ιταλούς την ευκαιρία όχι μόνο να μειώσουν τη διαφορά, αλλά και να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων (4-6). Σε αυτό το αποκαρδιωτικό οκτάλεπτο η εθνική μας έδειξε χαρακτήρα και ξανά μείωσε στο ένα γκολ με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Υπόθεση Ζερδεβά

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες τα δώσανε όλα χαρίζοντας μας ένα εκπληκτικό θέαμα. Από την μια οι Ιταλοί να πέφτουν πάνω στον εξαιρετικό Μανώλη Ζερδεβά, από την άλλη οι διεθνείς μας να παλεύουν κόντρα σε όλους και σε όλα κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους μέχρι και ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

Εκεί που οι Ιταλοί ήταν πιο αποτελεσματικοί και χάρις στα τέρματα των Φοντέλι, Ντι Σόμα και Ντι Φούλβιο, πήραν τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Τα οκτάλεπτα:

3-1, 2-5, 3-2, 10-11.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.