Βλάχος: «Τα παιδιά είναι κουρασμένα» (video)

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος είναι κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και πως θα χρειαστεί ειδική μεταχείριση.

Ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός συμπλήρωσε πως η κούραση των διεθνών δεν είναι μόνο σωματική, αλλά και πνευματική. Παράλληλα, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εύκολη νίκη 24-6 επί της Κίνας, στην πρεμιέρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ντόχα.

Αρχικά, ο Βλάχος δήλωσε: «Ήταν κάτι καινούργιο για όλους, να έχουμε τις δύο διοργανώσεις με μεσοδιάστημα 15 ημερών. Θα δείξει αν κάναμε κάτι σωστά ή λάθος. Τα παιδιά είναι κουρασμένα, έχουν και τις υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους. Προσπαθούμε βήμα-βήμα να αισθανόμαστε πώς αισθάνονται οι ίδιοι. Δεν είναι μόνο η σωματική κούραση, αλλά και η πνευματική, γιατί είναι πολλά παιχνίδια, πολλή κούραση, πολλή πίεση. Θέλει ιδιαίτερη διαχείριση. Προσπαθούμε να ακούσουμε τι αισθάνονται και να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα γίνεται».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη νίκη επί της Κίνας: «Η Κίνα είναι μια ομάδα με χαμηλές δυνατότητες. Δεν μπορεί να συγκριθεί η ποιότητα των παικτών των δύο ομάδων. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αν αναλογιστούμε πώς ήταν οι δύο ομάδες. Σίγουρα στοχεύουμε πιο μετά, το πιο σοβαρό παιχνίδι στο γκρουπ μας θα είναι το τρίτο με τους Γάλλους. Θέλουμε να φτάσουμε ως εκεί σοβαροί, με διάθεση να κάνουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και τα καταφέραμε».

Τέλος, ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός συμπλήρωσε: «Ο στόχος μας είναι υψηλός και είναι εφικτός αν η ομάδα παίξει πάρα πολύ καλά. Για να φτάσουμε ψηλά, όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, πρέπει να κάνουμε πάρα πολύ καλά παιχνίδια, με μεγάλες νίκες, κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Μπροστά μας είναι… Θα τα δούμε όλα βήμα-βήμα».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.