Ολυμπιακός: Έτοιμος για την τρίτη του νίκη

Ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει την τρίτη φετινή του νίκη στο Champions League, στην αναμέτρηση με την Προ Ρέκο στη Γένοβα (20:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να επικρατήσουν της Γιουγκ στα πέναλτι και είναι μαζί με την ιταλική ομάδα, οι μόνες αήττητες ομάδες στον όμιλο. Παράλληλα, οι Πειραιώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους, εντός και εκτός των συνόρων.

Ο Χέρβο Κόλιανιν δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Η πιο δύσκολη δοκιμασία είναι μπροστά μας, ο αγώνας με τον τρεις συνεχόμενες φορές νικητή του Champions League. Μια κορυφαία ομάδα και ένα μεγάλο τεστ, για να δούμε τις δυνατότητές μας. Πιστεύω στην καλή μας έκδοση και ότι τα παιδιά θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του, ο Ντίνος Γενηδούνιας δήλωσε: «Είναι μάλλον το πιο δύσκολο παιχνίδι στον όμιλο μας, παίζοντας στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Για να διεκδικήσουμε κάτι καλό από αυτόν τον αγώνα πρέπει να παραμείνουμε για 32 λεπτά 100% συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Για να κερδίσουμε μια ομάδα σαν αυτή πρέπει να κρατήσουμε το σκορ χαμηλά και η άμυνα μας να είναι σταθερή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η πίεση είναι με αυτούς και αυτό είναι κάτι που μπορούμε και πρέπει να εκμεταλλευτούμε, για να διεκδικήσουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.