Τη Χίο επισκέφτηκαν οι Βαγγέλης Κοζομπόλης και Σπύρος Γιαννιώτης

Στη Χίο βρέθηκαν ο τεχνικός διευθυντής κολύμβησης της ΚΟΕ Βαγγέλης Κοζομπόλης και ο τεχνικός σύμβουλος κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων Σπύρος Γιαννιώτης.

Η επίσκεψή τους συνδυάστηκε με τη διεξαγωγή του Εαρινού Κυπέλλου Προαγωνιστικών ηλικιών (9-12 ετών) που έγινε στο Ιωνικό Κολυμβητήριο. Στο περιθώριο των αγώνων, ο Σπύρος Γιαννιώτης μίλησε στα παιδιά που κατέκλυσαν το χώρο για τη προσωπική του διαδρομή, τα πρώτα του βήματα στη πισίνα και τη προσπάθεια μέχρι το ολυμπιακό βάθρο το 2016 στο Ρίο.

Η ομιλία του συνδυάστηκε με την παρουσίαση σχετικού βίντεο που είχε ετοιμάσει η τοπική Περιφερειακή Επιτροπή Αιγαίου. Παράλληλα επισκέφτηκε δυο σχολεία του νησιού, στη κωμόπολη των Θυμιανών που είναι το μεγαλύτερο χωριό της Χίου και στο Βροντάδο.

Ο πρόεδρός της Οδυσσέας Μαράτσος εξήρε την πρωτοβουλία της ΚΟΕ να βρεθούν δυο στελέχη της στο «νησί της μαστίχας» και συμπλήρωσε: 

«Είχαμε πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον Βαγγέλη Κοζομπόλη για όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Η παρουσία του Σπύρου Γιαννιώτη αποτέλεσε πόλο έλξης για τα παιδιά. Η Χίος είναι ένα νησί με πλούσια παράδοση, ο Ναυτικός Όμιλος έχει μια μακρά πορεία, η ΠΕΚΕΒ διαγράφει τη δική της πορεία, το Κολυμβητήριο μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν αποτελεί ένα στολίδι, ευχαριστούμε τη διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για το έμπρακτο ενδιαφέρον και εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη πρόοδο των αθλημάτων μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.