Στίβος: Στην κορυφή της Ευρώπης και πάλι ο Τεντόγλου (vid)

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, αυτή τη φορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να πάρει προβάδισμα στη «μάχη» για την πρώτη θέση του βάθρου από το πρώτου άλμα, το οποίο ήταν στα 8,30 μέτρα. Το δεύτερο άλμα του ήταν στα 8,16 μέτρα, ενώ στο τρίτο ήταν άκυρος. Στο τέταρτο άλμα έκανε 8,05 μέτρα, ενώ στο πέμπτο έκανε 8,07. Στο έκτο άλμα και έχοντας ήδη εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο, ο Τεντόγλου απογειώθηκε στα 8,29 μέτρα. Στα μεγάφωνα είχε ξεκινήσει ήδη να παίζει συρτάκι. Ο 24χρονος αθλητής πανηγύρισε το τρίτο του σερί χρυσό μετάλλιο, μετά από αυτά του 2019 στη Γλασκόβη και του 2021 στο Τορούν.

Ο αντίπαλος του Τεντόγλου στον τελικό, Τομπάιας Μόντλερ είχε καλύτερο άλμα στα 8,19 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ ο Γκαμπριέλ Μπιτάν είχε άλμα στα 8,00 μέτρα και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Πλέον, ο Τεντόγλου έχει στη συλλογή του πέντε χρυσά μετάλλια από Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού, Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο Κλειστού και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Τα σχετικά βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.