Στεφανίδη: «Μπορεί να βγει κάτι καλό στον αγώνα»

Η Κατερίνα Στεφανίδη εμφανίστηκε αισιόδοξη εν όψει του τελικού του επί κοντώ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Η Ελληνίδα αθλήτρια αναφέρθηκε στην πρόκρισή της στο τελικό του αγωνίσματος με άλμα στα 4,55 μέτρα και δήλωσε πως η Σούτεϊ παραμένει το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Χαρακτηριστικά, η Στεφανίδη δήλωσε μετά το τέλος της προσπάθειάς της: «Παρότι έτρεξα χειρότερα απ ότι σε κάθε άλλο μου αγώνα τη φετινή σεζόν, κατάφερα να κάνω πολύ καλή προσπάθεια στα 4,55 μέτρα. Θα έλεγα πως σήμερα για πρώτη φορά φέτος αισθάνθηκα να κάνω επί κοντώ και αυτός ήταν και ο λόγος που πανηγύρισα αυτή την προσπάθεια».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Στους προηγούμενους αγώνες μου ήμουν καλή στο διάδρομο, όχι όσο καλή έπρεπε πάνω στο άλμα. Πλέον αισθάνομαι πως μπορεί να βγει κάτι καλό στον αυριανό τελικό. Η Σούτει είναι αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί. Αν χάσει αυτόν τον αγώνα θα το χάσει από μόνη της. Ωστόσο, εγώ θέλω να την πιέσω και να την αναγκάσω ώστε να χρειαστεί ένα μεγάλο άλμα για να φτάσει στο χρυσό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.