Πόλο: Ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ στην εμβόλιμη αγωνιστική

Με πλήρη δράση συνεχίζεται την Τετάρτη (2/11) το πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών, καθώς διεξάγεται εμβόλιμα η 5η αγωνιστική της Α΄ φάσης.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο Πάρκο Γουδή παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο λόγω ονομάτων, αλλά και λόγω βαθμολογικής σημασίας. Μετά τη φυσιολογική ήττα από τον Ολυμπιακό, οι “πράσινοι” θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να εδραιωθούν στην πρώτη τετράδα του Α΄ ομίλου, ενώ η Ένωση, που προέρχεται από δύσκολη νίκη επί της Χίου, θα προσπαθήσει να κάνει το “διπλό”, ώστε να ξεπεράσει τον αυριανό αντίπαλό της και να… ρεφάρει για την εκτός προγράμματος ήττα από το Νηρέα Χαλανδρίου, την οποία “κουβαλάει” από τη 2η αγωνιστική.

Πολύ σημαντικό ματς διεξάγεται το βράδυ και στο Περιστέρι, όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον -πρωτοπόρο του Β΄ ομίλου- Απόλλωνα Σμύρνης. Προερχόμενος από τρεις διαδοχικές νίκες, ο ΓΣΠ θέλει να βάλει… στοπ στο απόλυτο της “αμφίβιας ταξιαρχίας” και να την πιάσει στους 12 βαθμούς.

Ο ΝΟΒ φιλοξενεί στο Λαιμό το Παλαιό Φάληρο και οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν στην Ηλιούπολη την τυπικά γηπεδούχο Χίο. Ακόμη ένα εύκολο παιχνίδι περιμένει τον Ολυμπιακό στο Χαλάνδρι, απέναντι στον νεοφώτιστο Νηρέα, ενώ ΠΑΟΚ, Εθνικός και Γλυφάδα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, υποδεχόμενοι, αντίστοιχα, τα Χανιά, τον Υδραϊκό και τον Ηλυσιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.