Στίβος: Αυλαία στoυς αγώνες Run Greece την Κυριακή στα Ιωάννινα

Ολοκληρώνεται η σειρά αγώνων Run Greece, που οργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με τη συνεργασία της Τοπικής και της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης και του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης, την ERGO, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στα Ιωάννινα.

Οι Αγώνες Δρόμου 5χλμ και 10χλμ έχουν κοινή εκκίνηση και τερματισμό επί της οδού Αβέρωφ, μπροστά στην Πλατεία Πύρρου. Η εκκίνηση για τα 10 χλμ. είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 και για τα 5 χλμ. στις 11:30.

Στις 11:30 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα παιδιών επί της οδού Δωδώνης (στο ρεύμα καθόδου των αυτοκινήτων) στο ύψος της Aρύββα, με κατεύθυνση προς την πλατεία Πύρρου και η διαδρομή ολοκληρώνεται (τερματίζει) κάτω από την Αψίδα Εκκίνησης/Τερματισμού στην Πλατεία Πύρρου. Τα παιδιά συγκεντρώνονται στο ύψος της Aρύββα επί της οδού Δωδώνης και ακολουθούν τις υποδείξεις των διοργανωτών.

Το Κέντρο Εγγραφών των αγώνων RUN GREECE IΩΑΝΝΙΝΑ από όπου όλοι οι ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ δρομείς για τους αγώνες στην πόλη των Ιωαννίνων (Αγώνες 5χλμ & 10χλμ) θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους, θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ” το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Η συμμετοχή στους Αγώνες 5 χλμ. και 10 χλμ. επιτρέπεται σε δρομείς που έχουν γεννηθεί το 2010 και μεγαλύτεροι ενώ στον αγώνα παιδιών συμμετέχουν μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικού (παιδιά γεννημένα το 2011 και 2012) ενώ να σημειώσουμε ότι επιτρέπεται στους δρομείς η συμμετοχή σε δυο αγωνίσματα (10χλμ και 5χλμ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.