Λάμψη αστέρων στο 1ο Mykonos Running Festival

Σπουδαίοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους το 1ο Mykonos Running Festival, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων.

Βαλίτσες για το «νησί των ανέμων» ετοιμάζουν ο «άρχοντας των κρίκων», Λευτέρης Πετρούνιας, με την πρωταθλήτρια της ενόργανης, Βασιλική Μιλλούση, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, ο αργυρός Ολυμπιονίκης της κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, Σπύρος Γιαννιώτης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης, και ο θρύλος της καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Πρίντεζης.

Ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς με χειρίλατο αμαξίδιο και οι πρωταθλητές των δρόμων αντοχής Σόνια Τσεκίνη και Bouisanne Youssef θα ηγηθούν του αγωνιστικού προγράμματος του διημέρου. Μάλιστα, λίγο πριν αναχωρήσουν για να δουν από κοντά τη γέννηση μιας διοργάνωσης με πολλαπλές αθλητικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές, επιχειρηματικές και πολιτιστικές προεκτάσεις, έστειλαν το δικό τους μήνυμα, προσκαλώντας τον κόσμο να ζήσει την πολυεπίπεδη εμπειρία της συμμετοχής στο 1ο Mykonos Running Festival.

Το κάλεσμα του Λευτέρη Πετρούνια: https://www.youtube.com/shorts/mFE0nmuw9f8

Η πρόσκληση της Βασιλικής Μιλλούση: https://www.youtube.com/shorts/DfeyctIp5HE

Το μήνυμα του Μίλτου Τεντόγλου: https://www.youtube.com/shorts/WoT4PF_faVw

Η πρόσκληση του Σπύρου Γιαννιώτη: https://www.youtube.com/shorts/ZQ0TQY9M7Fc

Η δήλωση του Χρήστου Βολικάκη: https://www.youtube.com/watch?v=v5zuhEVxI2Y

Το κάλεσμα του Γιώργου Πρίντεζη: https://www.youtube.com/shorts/4sC64uDyFHg

Το πρόγραμμα του 1ου Mykonos Running Festival

Οι λάτρεις του αθλητισμού υγείας, αλλά και οι πιστοί φίλοι της Μυκόνου, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις τους στο «νησί των ανέμων», τρέχοντας σε διαδρομές πιστοποιημένες από τη World Athletics με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και απολαμβάνοντας υπηρεσίες υποστήριξης υψηλού επιπέδου.

Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές διαμονής και εστίασης που έχουν εξασφαλίσει οι διοργανωτές για τους ίδιους τους δρομείς και για τους συνοδούς τους. Η λίστα με τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά πρακτορεία υπάρχει στην σχετική ενότητα, στον επίσημο δικτυακό ιστότοπο της διοργάνωσης: https://mykonosrunningfestival.org/accommodation/.

Το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα του 1ου Mykonos Running Festival έχει ως εξής:

Σάββατο 1 Οκτωβρίου ώρα 16:00:

Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. -Stoiximan Mykonos Run

Κυριακή 2 Οκτωβρίου ώρα 09:00:

Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος – Mykonos Gold και ώρα 12:00: Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 2.500μ. – Mykonos Family Fun.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν ποικίλες δράσεις πολιτιστικού, περιβαλλοντικού και αθλητικού ενδιαφέροντος, όπως επίσης και κοινωνικής ευθύνης, ώστε η συνολική εμπειρία να ικανοποιήσει τους πάντες. Το πρόγραμμα αθλητικής-ψυχαγωγικής απασχόλησης παιδιών (Kids Athletics) παρουσία Ολυμπιονικών και πρωταθλητών αντοχής, η διοργάνωση beach party προς τιμήν των δρομέων, καθώς και ποικίλες άλλες πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις θα μετατρέψουν τη νέα διοργάνωση σε ένα μοναδικό φθινοπωρινό φεστιβάλ αθλητισμού και πολιτισμού. Επιπλέον, ξεχωριστή σημασία δίνεται στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης, που υποστηρίζει την προσπάθεια Ενεργειακής Αναβάθμισης της Μονάδας Προληπτικής Ιατρικής «Ιπποκράτης» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς και σε αυτό της Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας, με ιδιαίτερη μέριμνα για την ελαχιστοποίηση του οικολογικού αποτυπώματος συνολικά.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού (World Athletics) σε αγωνιστικές διαδρομές που φέρουν την επίσημη πιστοποίησή της και εφαρμόζοντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής που προβλέπεται από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Το Mykonos Running Festival διοργανώνεται από τoν Δήμο Μυκόνου σε συνεργασία με τον ΜΕΑΣ Τρίτων, διοργανωτή του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, οι οποίες αποτελούν και συνεργαζόμενες διοργανώσεις, καθώς και με τη υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και πλήθους θεσμικών και εθελοντικών φορέων υποστήριξης. Νέες δηλώσεις συμμετοχής θα διατίθενται την Παρασκευή 30.9 για όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, και το Σάββατο 1.10 για τα 2.5km και τον Ημιμαραθώνιο στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης το οποίο θα λειτουργεί στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου της Μυκόνου από τις 11:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.

Αναλυτικές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα, www.mykonosrunningfestival.org.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.