Ολυμπιακός – Πυλαία 30-24: Μία ακόμη “ερυθρόλευκη” κούπα (hls)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Σούπερ Καπ στο χάντμπολ ανδρών, επικρατώντας 32-24 της Πυλαίας στον μεγάλο τελικό

Ένα ακόμη κύπελλο προστέθηκε στην πλούσια τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν 32-24 της Πυλαίας στον τελικό του Σούπερ Καπ που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης.

H ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη ήταν ανώτερη, και παρά το γεγονός ότι η Πυλαία έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο, έφτασε με σχετική ευκολία στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Ολυμπιακός έχοντας τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του, κράτησε μια διαφορά ασφαλείας φτάνοντας σε μια ουσιαστικά άνετη νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το αουτασαϊντερ να έχει ισχνό προβάδισμα, όμως ο Ολυμπιακός έμενε κοντά στο σκορ, μέχρι το 4-4. Στη συνέχεια οι Πειραιώτες έδειξαν χαρακτήρα και με τρία συνεχόμενα τέρματα έφτασαν στο 7-4.

Στο δεύτερο μέρος, η Πυλαία ξεκίνησε καλύτερα, βρίσκοντας τον τρόπο να πλησιάσει στο σκορ και να φτάσει τη διαφορά στο ένα γκολ, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν έχασε τη συγκέντρωσή του και με ένα καλό σερί μπόρεσε εκ νέου να αυξήσει τη διαφορά για να διαμορφωθεί το τελικό 30-24.

Ολυμπιακός (Καρασαββίδης): Κοτανίδης, Νιοκάς, Καραμπουρνιώτης, Παπαβασίλης, Κανδύλας, Μπάγιος, Παπαδόπουλος, Δομπρής, Βέμπερ, Πασσιάς, Μοντόρο, Σαβούλιτσα, Οστρούσκο, Γκρατζάν, Μιχαηλίδης, Μπάουερ.

Πυλαία (Ανανιάδης): Μπαμπατζανίδης, Ζαφείρης, Μανωλούδης, Μέτσης, Τσαμεσίδης, Καταγκιοζόπουλος, Λατσάκου, Γιαννακίδης, Κουκμίσης, Τσορτσέκης, Μπάτζιος, Αλεξανδρίδης, Κυριακίδης, Σιγγιρίδης, Γιορανίδης, Αλατσατιανός


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.