Ιστιοπλοΐα: Μεγάλη συμμετοχή το περιφερειακό πρωτάθλημα Όπτιμιστ

Με τη συμμετοχή 207 ιστιοπλόων (145 αγόρια και 62 κορίτσια) ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» το Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών για την κατηγορία Οπτιμιστ.

Αυτός ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της Α΄φάσης του Περιφερειακού πρωταθλήματος και διοργανωτής ήταν ο Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης.

Λόγω καιρικών συνθηκών έγιναν τρεις ιστιοδρομίες την περασμένη Παρασκευή και ο αγώνας θα συνεχιστεί με τη Β΄φάση αυτό το Σαββατοκύριακο επίσης στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας στην Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας. Διοργανωτές θα είναι ο ΣΕΑΝΑΔ Περάματος και ο ΝΑΟ Περάματος.

Όπως και στον πρώτο αγώνα έτσι και τώρα θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ, όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

Μετά τις τρεις πρώτες κούρσες στην γενική βαθμολογία προηγείται ο Ιάσων Παναγόπουλος του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας με 10 βαθμούς και ακολουθούν η Φραγκίσκη Κοσμά του Ν.Ο.Π. Φαλήρου με 11β., ο Γεώργιος Μπουγιούρης του Ν.Ο. Καλαμακίου με 13 βαθμούς, όσους έχουν ο Κωνσταντίνος Πορτοσάλτε του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας και ο Ιωάννης Τουρνής του Ν.Ο.Π. Φαλήρου.

Στα αγόρια την πρώτη θέση κατέχει ο Ι. Παναγόπουλος, δεύτερος είναι ο Γ. Μπουγιούρης και τρίτος ο Κ. Πορτοσάλτε.

Στα κορίτσια προηγείται η Φ. Κοσμά, δεύτερη είναι η Ελένη Αλχανάτη του Ν.Ο.Π. Φαλήρου με 15 βαθμούς και τρίτη η Χριστίνα Τόμπρα του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας με 16 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.