Χάντμπολ: Ανακοίνωσε Κρητικό ο Ολυμπιακός

Η μεταγραφική ενίσχυση στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, με στόχο την... αμφισβήτηση της κυριαρχίας της ΑΕΚ, συνεχίζεται!

Δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Τόμας Μπάουερ, οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν ότι εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας και ο Νίκος Κρητικός.

Ο διεθνής ίντερ επιστρέφει στο… λιμάνι μετά από 2,5 χρόνια, καθώς τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στον ΑΣΕ Δούκα, ενώ το καλοκαίρι του 2020 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης.

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Κρητικό. Ο Έλληνας διεθνής ίντερ (ημ. γέννησης, 24/9/1996) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και επιστρέφει στην ομάδα Χάντμπολ του συλλόγου μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο olympiacossfp.gr ο Νίκος Κρητικός ανέφερε τα εξής: «Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Ολυμπιακού ύστερα από δυόμιση χρόνια απουσίας. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας. Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε αλλά είμαι σίγουρος ότι μέσα από καθημερινή σκληρή δουλειά θα φέρουμε χαρές και επιτυχίες ξανά πίσω στον σύλλογο».   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.