Σύμφωνα Συνεργασίας υπέγραψε η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Σύμφωνα Συνεργασίας με την Πορτογαλία και την Κροατία υπέγραψε η Ελληνική παραολυμπιακή Επιτροπή και επικαιροποίησε τη στενή συνεργασία με το Ισραήλ και την Κύπρο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής Χρήστος Καλούδης μαζί με τον γενικό γραμματέα Χρήστο Τζαμούση στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής Επιτροπής είχαν την ευκαιρία να υπογράψουν Σύμφωνα Συνεργασίαςμε την Κροατική Παραολυμπιακή Επιτροπή, την Πορτογαλική Παραολυμπιακή Επιτροπή αλλά και να επικύρωσαν τη στενή συνεργασία της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής με την Ισραηλινή Παραολυμπιακή Επιτροπή και την Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής Χρήστος Καλούδης υπογράμμισε την μεγάλη σημασία των διεθνών συνεργασιών για την ανάπτυξη του Παραολυμπιακού Κινήματος στην Ελλάδα. Επίσης είχε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής επιτροπής ναέρθει σε επαφή με πολλούς ηγέτες των Ευρωπαϊκού Παραολυμπιακού Κινήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.