Σε κλίμα ενότητας τη Γενική Συνέλευση της ΕΙΟ

Εγκρίθηκαν το αγωνιστικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του 2022.

Μέσα σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η 2η τακτική γενική συνέλευση της ΕΙΟ στον χώρο των εγκαταστάσεών της στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.

Ήταν η πρώτη συνέλευση που μετά από πολύ καιρό έγινε δια ζώσης λόγω της πανδημίας και οι 94 εκπρόσωποι σωματείων απ’ ολόκληρη τη χώρα εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την άψογη οργάνωσή της.

Εκτός ημερησίας διάταξης η πρόεδρος Νίκη Αναστασίου ενημέρωσε το σώμα για όλα τα σοβαρά θέματα που απασχόλησαν το άθλημα τον τελευταίο χρόνο, ενώ τα μέλη του Δ.Σ απάντησαν στα ερωτήματα των εκπροσώπων των ομίλων και καταχειροκροτήθηκαν για τις θέσεις τους.

Τον λόγο πήραν πολλοί εκπρόσωποι σωματείων, οι οποίοι τοποθετήθηκαν για όλα τα θέματα της συνέλευσης και αναφέρθηκαν στα προβλήματα που τους απασχολούν.

Δικαίωμα ψήφου είχαν 84 όμιλοι και ομόφωνα ενέκριναν τα θέματα της ημερησίας διάταξης. Χαρακτήρισαν, μάλιστα, το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2022 πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Από εκεί και πέρα εγκρίθηκαν και ο προϋπολογισμός του 2022, οι τροποποιήσεις του κανονισμού εγγραφών – μεταγραφών και του κανονισμού εθνικών ομάδων της ΕΙΟ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.