Προσωπική ιστοσελίδα ο Παναγιώτης Γκιώνης

Την προσωπική του ιστοσελίδα παρουσίασε ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Είναι ο πιο δημοφιλής αθλητής της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Είναι πολύ γνωστός και στο εξωτερικό κι έχει αμέτρητους φίλους από διάφορες χώρες στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πριν από 10 μήνες σημείωσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του με τα δύο μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πριν από 8 έκλεισε τη σπουδαιότερη μεταγραφή πηγαίνοντας σε κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ, τη Μπορούσια Ντίσελντορφ κι εσχάτως βρέθηκε στην υψηλότερη θέση της καριέρας του στον διεθνή πίνακα αξιολόγησης (22η). Όλα αυτά ήταν φυσικό να κάνουν τον Παναγιώτη Γκιώνη να σκεφτεί και τελικά να πραγματοποιήσει βαθύτερη εισχώρηση στον χώρο του διαδικτύου με τη δημιουργία προσωπικής ιστοσελίδας! Η διεύθυνσή της είναι http://www.panagiotisgionis.com.
Με σύνθημα «η άμυνα είναι το παιχνίδι» («Defense is the Game») ο βιρτουόζος αυτού του στυλ συστήνεται στο κοινό: «Ονομάζομαι Παναγιώτης Γκιώνης και αυτή είναι η ιστοσελίδα μου, η οποία είναι αφιερωμένη στους οπαδούς της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Σκοπός της είναι να φέρνει σε αυτούς ειδήσεις, φωτογραφίες, βίντεο και ενημερώσεις από διοργανώσεις και τουρνουά», γράφει στο εισαγωγικό του σημείωμα ο 1ος Μεσογειονίκης του 2009 και στη συνέχεια προτρέπει τον κόσμο να γνωρίσει «ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια με πάνω από 850 εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο και 100 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες. Η επιτραπέζια αντισφαίριση είναι από τα πιο θεαματικά αθλήματα με άπιαστες ταχύτητες και πολύ θεαματικά στιγμιότυπα».


Το σάιτ έχει τα προσωπικά στοιχεία του 34χρονου πρωταθλητή, τις σημαντικότερες διακρίσεις του και τον αριθμό των συμμετοχών του στις μεγαλύτερες διοργανώσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Στην ενότητα των νέων έχει γράψει στο τελευταίο του κομμάτι για τη μετάβασή του στη Γερμανία και τον πρώτο του αγώνα με τη Μπορούσια στη Μπουντεσλίγκα που περιμένει ανυπόμονα.

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις, φωτογραφίες, βίντεο, έχει παραπομπή στα social media και βέβαια προσωπικά θέματα, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μάθουν περισσότερα για τον σπουδαίο αθλητή. Για παράδειγμα, από το πινγκ πονγκ αναφέρει ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης, ποιο ματς δεν θα ξεχάσει ποτέ, την ωραιότερη ανάμνηση από αγώνα, ποιο είναι το καλύτερο και χειρότερο παιχνίδι του και ποιον θεωρεί πιο θερμό υποστηρικτή του πέρα από την οικογένειά του και εκτός αγωνιστικού χώρου ποια είναι τα αγαπημένα του μέρη, ποια ομάδα υποστηρίζει, τα φαγητά, που τον ξετρελαίνουν, τα χόμπι του, αλλά και τα γούστα του στη μουσική. Καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα του Έλληνα πρωταθλητή και καλή περιήγηση σε όσους θελήσουν να τον γνωρίσουν καλύτερα μέσα από συχνές επισκέψεις στην προσωπική του ιστοσελίδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.