Στίβος: Με επιτυχία έγινε το Run Greece της Πάτρας

Η πόλη της Πάτρας υποδέχθηκε σήμερα τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στον αγώνα Run Greece, τον οποίο διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας/Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, ο Δήμος Πατρέων με μεγάλο χορηγό την Ergo.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών και έδωσε το παρών στην μεγάλη γιορτή της πόλης τόσο στην γραμμή εκκίνησης των δύο αποστάσεων, όσο και στα πεζοδρόμια, που σήμερα είχαν το ρόλο της εξέδρας.

 Ο Αλέξανδρος Σκούρτης (ΑΕΠ Ολυμπιάδας Πάτρας) ήταν νικητής στα 5χλμ. με 16.45.59, ενώ στις γυναίκες τη γραμμή εκκίνησης πέρασε πρώτη η Ισαβέλλα Κοτσαχειλη (Πανιώνιος) με 17.57.63.Στα 10χλμ πρώτος τερμάτισε ο Ντένις Γκιούρα  (ΑΕ Έσπερος 2004) με 32.30.69 και η Ανδριάνα Βασιλάτου (Υδρία) στις γυναίκες με 36.33.89.Το παρών στη διοργάνωση έδωσε και η πρόεδρος τους ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών.

Η σειρά αγώνων Run Greece υλοποιείται φέτος χάρη στο υγειονομικό πρωτόκολλο της ομοσπονδίας, το οποίο έχει την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και δίνει την ευκαιρία στους δρομείς να επιστρέψουν στην κανονικότητα τους.

Ο επόμενος αγώνας της σειράς θα γίνει στην πόλη της Καστοριάς (3/10) και θα ακολουθήσουν οι αγώνες σε Λάρισα (10/10),  Ηράκλειο (17/10), Γιάννενα (24/10) και Ρόδο (24/10).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.