Ενίσχυση με Ριτζ ο ΝΟΒ στις γυναίκες


Τη διεθνή Αυστραλή πολίστρια Έιμι Ριτζ πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Ναυτικός Ομιλος Βουλιαγμένης, ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών.

Η 25χρονη περιφερειακή συμμετείχε με την εθνική ομάδα της χώρας της στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019 στη Γκουανγκζού, όπου μάλιστα ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Έχει έφεση στο σκοράρασμα (το 2018 ήταν δεύτερη σκόρερ του αυστραλιανού πρωταθλήματος), αλλά μπορεί να παίξει και ως αμυντικός.

«Είμαι ενθουσιασμένη που υπέγραψα με τη Βουλιαγμένη για τη νέα χρονιά. Ο σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία στη γυναικεία υδατοσφαίριση και ελπίζω ότι θα μπορέσω να συμβάλω σε μελλοντικές επιτυχίες», δήλωσε η Ριτζ, η οποία συμπληρώνει το δίδυμο ξένων του ΝΟΒ, μαζί με τη διεθνή Ρωσίδα φουνταριστή Εκατερίνα Τανκέεβα.

Σημειώνεται ότι η συμφωνία της Βουλιαγμένης με την Ισπανίδα Ρότζερ Ταραγκό δεν ενεργοποιήθηκε, καθώς η διεθνής πολίστρια αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που την υποχρέωσε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.