Στο World Challenge Cup ρυθμικής του Πορτιμάο η Δερβίση

Έτοιμη για τη φετινή διεθνή πρεμιέρα της είναι η αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Μαρία Δερβίση, η οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ (World Challenge Cup) του Πορτιμάο, στην Πορτογαλία, από τις 27 έως τις 29 Μαΐου.

Μαζί με την Ελληνίδα εκπρόσωπο, στην πορτογαλική πόλη έχουν ταξιδέψει η προπονήτριά της Κυβέλη Χατζηβασιλειάδου και η διεθνής κριτής Χρύσα Γεωργακάκη.
 
Η Δερβίση, όπως και όλες οι αθλήτριες, θα αγωνιστεί την Παρασκευή (27/05) και το Σάββατο (28/05) στον προκριματικό, βάσει του οποίου θα καθοριστεί η τελική κατάταξη του σύνθετου ατομικού, αλλά και οι οκτώ φιναλίστ που θα προκριθούν σε καθέναν από τους τελικούς οργάνων της Κυριακής (29/05).
 

Τριπλή εκπροσώπηση στο παγκόσμιο κύπελλο παρκούρ του Μονπελιέ


Την πρώτη τους επίσημη φετινή εμφάνιση εκτός των συνόρων θα κάνουν τρεις ανερχόμενοι πρωταθλητές του παρκούρ, οι Μίμης Θεοδωρίδης, Μάριος Ξέρρας και Ελβίντ Ταφίλι, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο του Μονπελιέ, από τις 27 έως τις 29 Μαΐου.

Οι Έλληνες αθλητές βρίσκονται από χθες (Τετάρτη 25/05) στη γαλλική πόλη, συνοδευόμενοι από την Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Παρκούρ της Ε.Γ.Ο., Ειρήνη Μανδραβέλη.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει το αγώνισμα freestyle, ο προκριματικός του οποίου θα διεξαχθεί την Παρασκευή (27/05) και ο τελικός το Σάββατο (28/05), καθώς και το αγώνισμα ταχύτητας, που θα ξεκινήσει το Σάββατο (28/05) με τον προκριματικό και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (29/05) με τον ημιτελικό και τελικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.