Ξεκίνημα με στεφάνι και μπάλα για την Κελαϊδίτη στο Πέζαρο

Τα προγράμματά της στο στεφάνι και την μπάλα παρουσίασε η Ελένη Κελαϊδίτη, στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου ρυθμικής γυμναστικής του Πέζαρο.

Η 21χρονη Ελληνίδα αγωνίστηκε το πρωί της Παρασκευής (28/05) και πήρε 23,050 β. στην μπάλα και 24,200 β. στο στεφάνι, φτάνοντας τους 47,250 βαθμούς ως ενδιάμεσο άθροισμα στο σύνθετο ατομικό. Έτσι, βρίσκεται στην 5η θέση της προσωρινής κατάταξης, έπειτα από τη διεξαγωγή του 1ου από τους συνολικά τέσσερις ομίλους αθλητριών.

Η προσπάθειά της θα συνεχιστεί αύριο (Σάββατο 29/05, 12:40 – 14:30) με τα προγράμματα σε κορύνες και κορδέλα. Η τελική κατάταξή της στο σύνθετο ατομικό θα προκύψει από το άθροισμα των βαθμών που θα συγκεντρώσει και στα τέσσερα όργανα.

Τόσο για την Κελαϊδίτη όσο και για τις υπόλοιπες Ελληνίδες εκπροσώπους στο Πέζαρο, η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει του προ-Ολυμπιακού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει στη Βάρνα της Βουλγαρίας (9-13 Ιουνίου), μέσα από το οποίο θα έχουν την τελευταία ευκαιρία για να κερδίσουν την πολυπόθητη Ολυμπιακή πρόκριση, σε ατομικό και ανσάμπλ.

Πρώτο βήμα για τη Μαγοπούλου στο παγκόσμιο κύπελλο της Ιταλίας

Με την Ιωάννα Μαγοπούλου να εκτελεί τα προγράμματά της σε στεφάνι και μπάλα, άνοιξε το πρωί της Παρασκευής (28/05) η αυλαία του παγκοσμίου κυπέλλου ρυθμικής γυμναστικής στο Πέζαρο της Ιταλίας.

Η 18χρονη Ελληνίδα αθλήτρια συγκέντρωσε 23,800 β. στην μπάλα και 21,900 β. στο στεφάνι, φτάνοντας τους 45,700 βαθμούς ως ενδιάμεσο άθροισμα στο σύνθετο ατομικό και καταλαμβάνοντας την 7η θέση μεταξύ 18 αθλητριών στην προσωρινή κατάταξη, έπειτα από τη διεξαγωγή του 1ου από τους συνολικά τέσσερις ομίλους της ημέρας.

Αύριο (Σάββατο 29/05, 12:40 – 14:30) θα κληθεί να παρουσιάσει τα προγράμματά της σε κορύνες και κορδέλα. Από την συνολική προσπάθεια του διημέρου και από το βαθμολογικό άθροισμα των τεσσάρων οργάνων, θα προκύψει η τελική κατάταξή της στο σύνθετο ατομικό.

Για τη Μαγοπούλου, όπως και για όλες τις Ελληνίδες αθλήτριες, το παγκόσμιο κύπελλο του Πέζαρο αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει του προ-Ολυμπιακού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει στη Βάρνα της Βουλγαρίας (9-13 Ιουνίου), μέσα από το οποίο θα έχουν την τελευταία ευκαιρία για να κερδίσουν την πολυπόθητη Ολυμπιακή πρόκριση, σε ατομικό και ανσάμπλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.