Δεν τα κατάφεραν «Δράκος» και «Τίγρης»

Σε πανωλεθρία εξελίχθηκε για τους έλληνες προπονητές το Πανασιατικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Τόσο ο Παναγιώτης Γιαννάκης με την Εθνική ομάδα της Κίνας όσο και Βαγγέλης Αλεξανδρής με την αντίστοιχη της Ιορδανίας αποκλείστηκαν από την ημιτελική φάση της διοργάνωσης

Σε πανωλεθρία εξελίχθηκε για τους έλληνες προπονητές το Πανασιατικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Τόσο ο Παναγιώτης Γιαννάκης με την Εθνική ομάδα της Κίνας όσο και Βαγγέλης Αλεξανδρής με την αντίστοιχη της Ιορδανίας αποκλείστηκαν από την ημιτελική φάση της διοργάνωσης και εκτός του ότι δεν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο, δεν θα δώσουν το παρών στο Μουντομπάσκετ του επόμενου καλοκαιριού στην Ισπανία.

Η Κίνα που ήταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου του Πανασιατικού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Μανίλα των Φιλιππίνων, ηττήθηκε από την Κινεζική Ταϊπέι  78-96 και ενώ στο τέλος του πρώτου 20λέπτου ήταν μπροστά με 10 πόντους διαφορά( 50-40).

Έτσι οι Κινέζοι μένουν εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1998(και 2η στην ιστορία της) και το Μουντομπάσκετ της Αθήνας όπου ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν προπονητής της Ελλάδας.

Η Ιορδανία του Βαγγέλη Αλεξανδρή συντρίβει από το Ιράν με 94-50 και πλέον θα παίξει και αυτή για τις θέσεις 5-8.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.